fbpx

Vista Bank participă la TNI

Vista Bank este aproape de tine și la Târgul Național Imobiliar! Ne găsești la standul 12, cu soluții de finanțare atractive pentru casa visurilor tale.

 Fie că dorești să achiziționezi o locuinţă, un teren sau o casă de vacanţă, să renovezi un imobil sau să îți refinanţezi un credit care a devenit prea scump, la VISTA BANK avem soluţiile potrivite pentru tine și o echipă pregătită să te asiste pe durata întregului proces de finanţare. Iar dacă îți încasezi venitul lunar prin Vista Bank, beneficiezi de o reducere avantajoasă a dobânzii față de cea standard a băncii.

INVESTESTE IN DUBAI DIRECT!

Direct de la sursa, conditii exclusive, management juridic si consultanta de specialitate. In urma parteneriatului incheiat cu Targul National Imobiliar TNI, te punem in contact direct cu reprezentantii dezvoltatorilor de top ai proiectelor rezidentiale din Dubai.  Completeaza Formularul de Contact si vei afla detalii despre OPORTUNITATI de INVESTITII in Dubai, direct de la sursa !

Portofoliu imobiliar cu o valoare de 15 milioane de euro prezentat de Campisi Imobiliara în cadrul TNI!

Compania Campisi Imobiliara intermediază și facilitează tranzacționarea de proprietăți atât în România cât și în Italia, Spania și Emiratele Arabe Unite, oferind servicii imobiliare de înaltă calitate, conectând visele clienților cu realitatea și simplificând procesul de tranzacționare.

Weekendul acesta găsești creditul potrivit la Târgul Național Imobiliar! Află ce ți-am pregătit la standul Imobiliare.ro Finance

Dacă ești în căutarea unei soluții de finanțare, te așteptăm weekendul acesta, între 22-24 septembrie, la standul Imobiliare.ro Finance din cadrul Târgului Național Imobiliar (TNI). Clădirea Palatului Parlamentului din București găzduiește unul dintre cele mai mari și importante evenimente imobiliare din țară, susținut de Imobiliare.ro din poziția de partener.

Timp de 3 zile, vizitatorii târgului vor putea accesa oferte exclusive și vor putea face primii pași spre achiziția locuinței mult visate în cele mai bune condiții de creditare. Ediția din acest an a TNI reunește 110 companii expozante și peste 20.000 de oferte imobiliare pentru toate gusturile, bugetele și nevoile.

TNI: Ofertă specială la apartamentele din cadrul Oxy Residence 2!

Descoperă la Târgul Național Imobiliar TNI ce are loc în perioada 22-24 septembrie la Palatul Parlamentului proiectul „Oxy Residence 2” ce este situat în București, Sector 5, pe Șos. București-Măgurele nr.82W, la doar 20 de minute de Piața Unirii!

Profită de discount-ul nostru de 6.500 Euro la toate unitățile locative, valabil până la data de 25.09.2023!Programează o vizionare și vino să vezi ce tip de apartament ți se potrivește.

Webinar TNI- Servicii energetice integrate!

Vă invităm să urmăriți webinarul TNI în care vorbim cu Eduard DIMA, fondatorul și Directorul General al companiei CO-GENERGYA despre situația actuala pe piața energetică și cum ne putem eficientiza locuința pe care o avem deja.

Creșterea cheltuielilor cu energia electrică îi determină pe români să caute soluții alternative prin care să reducă pe cât posibil costurile și să transforme imobilul pe care îl au deja într-unul mai eficient energetic.

TNI: Investiții imobiliare în Miami, Florida! Prețuri între 540.000 dolari și 13 milioane USD!

După Dubai, Andreea Popa, fondatorul companiei ​Emax Real Estate, deschide piața din Florida alături de cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din Statele Unite și prezintă în cadrul TNI  o serie de ansambluri rezidențiale premium și de lux din Miami.

„Este demonstrat că piața imobiliară este cea mai puțin volatilă și are o tendință naturală de a se redresa, indiferent de contextul economic, având bineînteles și o apreciere de preț odată cu trecerea anilor. De-a lungul celor 3 ani de business am reușit să ne dezvoltăm portofoliul în Dubai și să ne extindem în Statele Unite ale Americii.

AXXIS Nova Resort & SPA participa la TNI!

Suntem încântați să ne anunțăm și în această toamnă participarea la Târgul Național Imobiliar, eveniment de referință din industria imobiliară din România. După o vară extrem de activă, în care am înregistrat un succes remarcabil în vânzări, echipa AXXIS Nova Resort & SPA este bucuroasă să împărtășească cu publicul evoluția proiectului.

Un alt pas spre digitalizare cu aplicația ID·Cloud de la InterDialog

Cu aplicația noastră ID·Cloud, angajații precum îngrijitorii și managerii au la dispoziție informații importante din sistemul nostru ID·CloudRE pe un dispozitiv mobil în orice moment, chiar și fără o conexiune la internet. Datele pot fi transferate direct din baza de date ID·CloudRE pe dispozitiv mobil, pot fi adăugate date suplimentare, iar datele existente pot fi modificate. Utilizatorul dispozitivului mobil decide când să copieze datele pe dispozitivul mobil și să le transfere înapoi în baza de date. Desigur sunt prevăzute și autorizațiile corespunzătoare.

The 8 Residence Balotești participă la TNI

Casele din cadrul ansamblului rezidenţial The 8 Residence fac parte dintr-un proiect nou pentru tine şi familia ta, ce urmăreşte dezvoltarea liniştită a vieţii cotidiene a fiecăruia dintre noi şi dezvoltarea urbană a Comunei Baloteşti, cât şi a infrastructurii acestei zone.

Te invităm să ne cunoaștem în cadrul Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 22-24 septembrie la Palatul Parlamentului pentru a-ți prezenta avantajele proiectului The 8 Residence Balotești.