fbpx
8-10 MAI 2020

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

2-4 Octombrie PALATUL PARLAMENTULUI

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00;
Bilet intrare: 20 RON

Program vizitare:
vineri, sâmbătă 10.00- 19.00,
duminică 10.00-16.00;
Bilet intrare: 20 RON
Image
DESCARCĂ APLICAȚIA TNI:
Image
Image

Ianuarie 2020: Numărul de tranzacții imobiliare în creștere față de anul trecut

Începutul anului 2020 s-a dovedit a fi unul prielnic pentru segmentul imobiliar. Numărul de imobile tranzacționate la nivel național se află în creștere cu aproape 4.500 în plus, față de aceeași perioadă a anului trecut.

Mai exact 35.231 de imobile au fost tranzacționate în ianuarie 2020, din care peste 5.000 în București, conform datelor publicate de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI).

După capitală, județul ILFOV ocupă locul 2 în top, având peste 4.000 de imobile tranzacționate, urmat  Călărași: 2.141, Timiș : 1.827 și Cluj: 1.663.

Pe ultima poziție în clasament se află județul Olt, cu doar 54 de imobile vândute.

OTP Bank: Mai calculat. Mai relaxat. (P)

E timpul să asiguri celor dragi confortul pe care îl merită. Oferă-le plăcerea de a spune „acasă” unui nou cămin confortabil, cu toate condițiile pentru un trai liniștit și fără griji. Transformă casa mult dorită de familia ta în realitate cu ajutorul creditului ipotecar de la OTP Bank cu avans de la 15%.

Află detalii: CLICK AICI

Metropolitan Residence Berceni: Ultimele apartamente disponibile! (P)

Metropolitan Residence Berceni vine la Târgul Național Imobiliar cu oferte pentru ultimele apartamente studio, cu 2 și 3 camere la doar 3 minute de metrou Dimitrie Leonida, ideal compartimentate și cu suprafețe generoase.

https://berceni.metropolitanresidence.ro/

imoPR: Proiecte de sute de milioane de euro gestionate în 3 luni de la lansare

imoPR, prima agenție de marketing, publicitate și PR imobiliar din România, în primele 3 luni de la lansarea oficială s-a ocupat de imaginea și de brand awareness-ul unor proiecte rezidențiale care valorează peste 50.000.000 Euro. De asemenea, imoPR reprezintă pe partea de copywriting, branding, creație grafică, promovare și PR un proiect de investiții imobiliare cu active ce însumează minimum 200.000.000 Euro.

La acestea se adaugă și proiecte de naming, branding, creație grafică, webdesign și promovare online a aproximativ 10 agenții imobiliare mici, mijlocii și mari și a unei francize imobiliare care urmează să se lanseze în piața imobiliară românească.

“Avem resursele necesare și know how-ul pentru a face lucrurile să se întâmple. Suntem echipa potrivită la locul potrivit! Înțelegem pe deplin nevoile din piață imobiliară actuală și avem puterea de a le transpune în creații grafice, copywriting, webdesign și promovare astfel încât clienții noștri să aibă din ce în ce mai multă expunere, mai mult succes. Totul se rezumă la final, pe lângă o imagine profesionistă și curată, la un număr de clienți din ce în ce mai mare, la creșterea numărului tranzacțiilor și la creșterea cifrei de afaceri.”, declara Costina Petrescu, fondatoarea imoPR.

«Arena imobiliară» nu este pentru toți!

Activezi în domeniul imobiliar și ți-ar plăcea ca dincolo de reclama pe Facebook, clickuri și interacțiunea online, chiar să îți cunoști potențialii clienți, să te întâlnești față în față cu ei, să afli ce își doresc de la viitoarea achiziție imobiliară și să le arăți cu ce este produsul tău diferit și în ce mod este potrivit pentru ei? Probabil te gândești că acest lucru necesită prea mult timp și resurse materiale, dar sunt soluții prin care clienții vin la tine să te cunoască, să-ți vadă produsul și asta la costuri mici pentru tine!

Cadrul în care aceste întâlniri au loc este unul elegant, la care participă profesioniști imobiliari din toată lumea, iar jurnaliștii prezenți la eveniment surprind și iau interviuri celor mai buni, celor care reușesc să fie diferiți față de ceilalți prin produsul pe care îl oferă și modul inedit în care îl promovează.

Dar nu este pentru oricine! Implică 3 zile intense de întâlniri față în față cu publicul țintă, iar concurența este maximă!

Oportunitate: Investiții imobiliare în Cipru, exclusiv la TNI

Cea mai mare agenție imobiliară din Ciprul de Nord participă în calitate de Partener Internațional la evenimentul de referință al pieței de profil din România: Târgul Național Imobiliar TNI. Cihanara Tourism & Investment Ltd. este cea mai mare și prestigioasă agenție imobiliare din Ciprul de Nord, ce are în portofoliu sute de proprietăți, pretabile pentru investiții. Datorită experienței din domeniu și al colaborărilor strânse cu toți dezvoltatorii și profesioniștii din piața imobiliară a insulei, Cihanara Tourism & Investment vine în sprijinul clienților săi cu sfaturi, propuneri și consultanță pentru investiții sigure.

Un nou imobil se construieste in vestul capitalei

Proiectul Uverturii Residence detine un numar de 280 locuinte compartimentate pe baza unei gandiri concentrate pe eficienta sporita a locuirii, finisaje de calitate superioara si un pret decent. Format din trei tronsoane cu regim de inaltime D+P+3E+4ER+5ER , in componenta sa se regasesc atat garsoniere cat si apartamente cu 2 si 3 camere si un numar generos de locuri de parcare exterioare.

Peste 250 de clădiri și proiecte imobiliare verzi în România.

În România avem mai bine de 250 de clădiri și proiecte imobiliare cu certificare verde. Cele mai multe dintre acestea sunt localizate în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Brașov.

Peste 250 de clădiri și proiecte imobiliare din țara noastră au primit o certificare verde, după una dintre schemele internaționale de sustenabilitate – BREEAM, LEED, EDGE și WELL, potrivit datelor BuildGreen. Doar pe parcursul anului trecut au obținut astfel de certificări mai bine de 40 de clădiri de birouri, centre comerciale, proiecte rezidențiale, spații de depozitare și fabrici.

Prime Realty Marbella (P)

Oportunitate extraordinară de investiție!
Prime Realty Marbella prezinta proprietati imobiliare EXCLUSIVISTE din SUDUL SPANIEI la Târgul Național Imobiliar TNI din 8-10 mai 2020!
https://www.primerealtymarbella.com/

REALPRO (P)

REALPRO garantează vânzarea casei în maxim 90 de zile la cel mai avantajos preț de piață. În plus, oferă clienților vânzători un Certificat de Garanție scris prin care se obligă să vîndă casa în maxim 90 de zile la cel mai bun preț posibil, convenit conform Strategiei de marketing și Analizei comparative de piață.

https://realpro.ro/vinzi-o-casa/