top1i.png

La mulți ani 2018!

Mulțumim pentru încrederea acordată și vă dorim să aveți parte de Sărbători Fericite alături de cei dragi și un AN NOU plin de împliniri!

Ce se întâmplă cu programul Prima Casă de la 1 ianuarie 2018

Noi criterii de evaluare a modului de utilizare a plafoanelor de garantare din cadrul Prima Casă vor fi introduse de la începutul anului viitor pentru ca programul să își atingă principalul scop, respectiv oferirea unui sprijin categoriilor sociale care au nevoie de acesta pentru a-și cumpăra o casă.

Modificări Prima Casă

Noua procedură va avea în vedere reducerea graduală a intervenției statului prin garantare asumând că piața creditului ipotecar se va dezvolta concomitent cu creșterea accesibilității populației la produsele standard ale băncilor, se arată într-un comunicat de presă publicat de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (FNGCIMM).

Evaluarea se va face la începutul fiecărui an, în funcție de ponderea garanțiilor acordate de fiecare finanțator în totalul garanțiilor acordate în cadrul programului în anul precendent.

Mai mult...

Day Residence Dristor - Apartamente premium cu bucătării mobilate

Day Residence este alegerea perfectă pentru cei ce își doresc o locuință care să iasă din tiparul proiectelor imobiliare prezente în acest moment pe piață.

Imobilul are o foarte bună poziționare pe harta Bucureștiului, la doar 300m de stația de metrou Dristor, 800 m de mall Vitan, cca 1 km fata de noul Park Lake Plaza, cca 3 km de Piața Unirii, cu acces facil către importante puncte de interes din oraș (Parcul Tineretului, parcul Titan, centrul orașului). În apropierea imobilului se află centre comerciale (Kaufland la cca 500 m, Piata Rm Sărat la cca 800 m), școli (cca 800 m), grădiniță (la 300 m).

Day Residence- Dristor  va include 111 studiouri, apartamente cu 2, respectiv 3 camere și penthousuri, dispuse pe 10 niveluri, cât și 3 niveluri de parcări subterane.

Apartamentele au balcoane și terase generoase, suprafețe vitrate mari și compartimentări elegante.

Mai mult...

Grupul Impact promovează Luxuria Domenii la TNI 2018

Dezvoltatorul imobiliar "Impact Developer & Contractor", controlat de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, a anunţat că, la începutul anului viitor, va demara construcţia unui nou proiect rezidenţial în Bucureşti, "Luxuria Domenii Residence".

Investiţia totală pentru noul ansamblu rezidenţial se ridică la valoarea de 68 de milioane de euro. Proiectul se va întinde pe o suprafaţă de 2,5 ha, teren pe care dezvoltatorul l-a achiziţionat vara aceasta în zona Bulevardului Expoziţiei din Capitală cu aproximativ 12,5 milioane euro.

Bartosz Puzdrowski, CEO Impact Developer & Contractor, a declarat că investiţia în întreg proiectul se realizează din surse proprii, dar şi de la bănci, fiind în discuţii cu trei bănci pentru finanţarea primei faze a proiectului.

Luxuria Domenii Residence va cuprinde 9 blocuri cu 630 de apartamente de tip studio, cu două, trei şi patru camere, precum şi duplexuri cu trei sau patru camere. Apartamentele vor avea o înălţime atipică a camerelor (de până la 3 m), iar suprafeţele apartamentelor variază de la studiouri cu o suprafaţă de 54 mp, la un apartament cu 4 camere care poate ajunge şi la 230 mp, la care se adaugă terase cu suprafeţe între 8 mp şi 28 mp. Complexul va fi prevăzut cu peste 700 de locuri de parcare subterane pentru rezidenţi, precum şi numeroase locuri de parcare supraterane destinate vizitatorilor.

Mai mult...

Apar primele proiecte rezidențiale destinate exclusiv închirierii

Nordul Bucureștiului oferă condiții pentru dezvoltarea de proiecte rezidențiale destinate închirierii. Cel mai bine cotate la închiriere în zona Aviației sunt apartamentele din apropierea stației de metrou Aurel Vlaicu, aflată în proximitatea Parcului Herăstrău-Bordei și a Mall-ului Promenada, dar și a clădirilor premium de birouri din zona Floreasca – Barbu Văcărescu, potrivit companiei de consultanță imobiliară Nordis. În următorii ani, oferta de apartamente noi scoase la închiriere va crește în această zonă, ca urmare a livrărilor din acest an, printre actualii proprietari fiind și mulți investitori.

Mai mult...

Laguna Residence participă la TNI

Ansamblul Laguna Residence, amplasat în zona de nord a Bucureștiului, pe malul lacului Tei, este o dezvoltare rezidențială impresionantă cuprinzând 268 de apartamente, 4.800 mp de spații cu funcțiuni comerciale și servicii și peste 10.000 mp de spații verzi, spații de agrement și relaxare.

Aceste apartamente Lacul Tei au o zonă excelentă, poziționate exact lângă lac.

Locația sa exclusivistă face ca ansamblul Laguna Residence să beneficieze de numeroase avantaje. Ansamblul Laguna Residence este situat în zona de business cea mai dezvoltată din capitală, o zonă foarte atractivă atât ca destinație rezidențială, cât și investițională. În acelasi timp, locația este populară pentru cluburile de pe malul lacului Tei (Fratelli, Bamboo, Gaia), o mulțime de baze sportive și de agrement (Pescariu Sport & Spa, Club Moving, Parcul Studențesc Tei). Complexul se află la câteva minute de restaurantele și cafenelele din Parcurile Verdi și Herăstrău, iar în măsura în care distanța față de Promenada Mall poate fi parcursă pe jos, pentru a ajunge în Băneasa Shopping City ar presupune câteva minute de mers cu mașina. Apropierea de stațiile RATB și Metrorex face ca orice punct de interes să fie accesibil, iar pentru a ajunge la aeroportul Henri Coandă din Otopeni sunt necesare doar 20 minute de mers cu mașina.

Arhitectura ansamblului favorizează ca 80% dintre apartamente să fie orientate către sud, să se bucure de soare pe tot parcursul zilei și de priveliștea lacului.

Întregul ansamblu are un design somptuos, iar sistemul de construcție de tip terasat permite ca încă de la etajul 5 să existe penthouse-uri cu terase de 100 mp.

O importantă componentă a ansamblului Laguna Residence o reprezintă cei 4800 mp de galerii comerciale prevăzute la parterul imobilelor pentru a asigura cea mai variată gamă de servicii, comerț și activități de tip restaurant sau cafenea.

Mai mult...

Arcadia Apartments Domenii - Partenerul edițiilor Târgului Național Imobiliar din 2018

Primul ansamblu rezidențial de anvergură din zona Domenii a Capitalei, Arcadia Apartments Domenii, este PARTENER al celor mai importante expoziții imobiliare de anul viitor- TNI 2018.  Evenimentele marca Târgul Național Imobiliar se vor desfășura în perioada 18-20 mai și respectiv 28-30 septembrie 2018 la Palatul Parlamentului, în cadrul cărora Arcadia Apartaments Domenii va ocupa standul central, numărul 1.

Situat într-una dintre cele mai frumoase și prestigioase zone ale Bucureștiului, Arcadia Apartments Domenii reprezintă o insulă de fericire într-o mare de neliniște. Aici ai posibilitatea de a îmbina două stiluri de viață diferite, trecând oricând de la relaxarea din cadrul complexului și a zonei la dinamica vieții sociale din centrul și nordul orașului și viceversa. Complexul va totaliza 800 de apartamente, care vor fi livrate în trei faze, pe durata a trei ani. Prima fază a fost demarată în august 2017 și constă într-o clădire cu 193 de apartamente dispuse pe 4 scări și 240 de locuri de parcare aflate în totalitate subteran.

Mai mult...

Vile în Otopeni în zonă exclusivistă

Proiectul rezidențial este localizat pe strada George Enescu nr. 48 în orașul Otopeni, într-o zonă exclusivistă de reședințe premium, cu acces foarte rapid la zona comercială Băneasa Shopping City, aeroportul Otopeni și zona de business din nordul Bucureștiului. Accesul către strada George Enescu se poate face atât din Șoseaua Odăi, cât și din DN1.

În prima fază de dezvoltare a proiectului se vor construi 3 vile duplex (P+1+ pod circulabil) pe un teren cu suprafața totală de 1500 mp, împărțit în trei loturi egale de 500 mp fiecare (din care 12% revine drumului de acces). Fiecare duplex conține 2 case unifamiliale în oglindă, ce se predau finisate la cheie cu finisaje la alegere dintr-o gamă variantă.

Fiecare casa unifamiliara are o suprafață utilă de 128 mp + 23.5 mp (terase) + un pod circulabil în suprafață de 60 mp unde pot fi amenajate o sală de fitness, sală de relaxare, loc de joacă pentru copii, o sală pentru petrecerile târzii cu prietenii, etc. Curtea aferentă fiecărei case este de aproximativ 120 mp, fiecărei case unifamiliare fiindu-i alocat un lot de 220 mp.

Mai mult...

Cumperi o locuință și devii călător pe viață

Niciodată nu a fost mai simplu să ai proprietatea ta la malul mării, pentru totdeauna!

Amplasat la un kilometru de Olimp, pe o suprafață de 72.000 de metri pătrați, complexul  Blaxy Premium Resort cuprinde 3 clădiri cu 540 de apartamente de tip condo, piscine, amenajări peisagistice, restaurant,  baruri, amfiteatru de vară, parcarea și plaja privată au fost finalizate și date în folosință în iulie 2016. Astfel încât, chiar din vara anului 2016 turiștii s-au putut bucura de peste 50 de posibilități de distracție și animație.

Prin colaborarea cu Interval International, cumperi un apartament de vacanță  în Blaxy Premium Resort și ai acces la 3000 de destinații pentru totdeauna.

Toți membrii Blaxy au posibilitatea schimbului de destinaţii de vacanţă cu alte destinaţii afiliate reţelei Interval International.

Mai mult...

S-a dat startul vânzărilor în blocul 5!

Căminul ideal este diferit de la persoană la persoană, dar există câteva chestiuni care sunt cele mai importante pentru oricine. De exemplu, confortul şi siguranţa nu sunt negociabile pentru nimeni. Toţi ne dorim un cămin care să ne ofere senzaţia de relaxare după o zi stresantă la muncă. Vrem ca grijile noastre, problemele de la job, vremea de afară sau orice altceva ce ne menţine într-o stare de încordare să dispară. Ne dorim să avem un locşor al nostru care să înlocuiască stresul cu relaxarea şi starea de bine şi de confort.

Palladium Residence este un ansamblu rezidenţial relativ nou, care îşi doreşte să fie o alternativă plină de culoare şi eleganţă pe piaţa imobiliară bucureşteană. Proiectul se află în zona Theodor Pallady şi va fi compus din 8 imobile.

Proiectul nostru are acces extrem de facil la zone variate comerciale, sală de sport, teren de sport, locuri de joacă pentru copii, spaţii verzi, filiale bancare şi multe alte facilităţi, care vor transforma Palladium Residence în căminul de vis.

Avantajul major al ansamblului este apropierea de mijloacele de transport, aflându-se la doar 700 de metri de staţia de metrou Nicolae Teclu (fosta Policolor), de tramvai şi autobuz.

Mai mult...

Contact

Telefon:            +40 31 430 38 11
Mobil:               +40 0734 344 350

www.targulnationalimobiliar.ro

Aboneaza-te la newsletter si fii la curent cu ultimele noutati legate de piata imobiliara.