fbpx
10-12 SEPTEMBRIE 2021

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00;
Bilet intrare: 20 RON

Program vizitare:
vineri, sâmbătă 10.00- 19.00,
duminică 10.00-16.00;
Bilet intrare: 20 RON
Image
DESCARCĂ APLICAȚIA TNI:
Image
Image

Susținem tranzacțiile imobiliare!

TNI susține tranzacțiile imobiliare. În actualul context în care promovarea este foarte importantă, punem la dispoziția vânzătorilor de proprietăți imobiliare o NOUĂ PLATFORMĂ de ANUNȚURI. Agenții imobiliari, dezvoltatorii, promotorii de proprietăți imobiliare, dar și persoanele fizice pot posta anunțurile specifice direct în portalul TNI:  www.targulnationalimobiliar.ro  

Noua platformă TNI Anunțuri are în acest moment următoarele rubrici: apartamente, case, vile, terenuri, spații de birouri, case de vacanță și spații comerciale. Platforma TNI Anunțuri este configurată să susțină anunțuri imobiliare din toată țara, dar și din Grecia, Spania și Cipru.

Oportunități de investiții: Peste 60.000 de proprietăți pe Costa Del Sol

Prime Realty Marbella este o agenție imobiliară de tip boutique cu sediul în Marbella, Spania. Ne concentrăm pe proprietăți selective, suntem susținuți de un portofoliu puternic și, de asemenea, o echipă cu experiență, care trăiește în Marbella de mulți ani.
Prime Realty Marbella se mândrește foarte mult cu furnizarea unui serviciu profesional foarte personal, non-agresiv și în protejarea intereselor clienților noștri, atât pentru cei care doresc să locuiască aici, cât și pentru cei care caută o investiție puternică.

Lucrând cu informații actualizate constant și cu ACCES LA TOATE PROPRIETĂȚILE DIN COSTA DEL SOL (peste 60.000 de proprietăți) și folosind rețeaua noastră locală de contacte pentru consultanță legală, financiară, în domeniul construcțiilor și alți membri ai industriei, echipa noastră profesională este capabilă să ofere clienților noștri cele mai potrivite proprietăți pentru nevoile lor.

Bureau Veritas recertifică Timpuri Noi Square pentru măsurile de prevenție Coronavirus

Clădirile de birouri Timpuri Noi Square, au obținut anul acesta recertificarea Safe Guard, în urma auditului efectuat de Bureau Veritas, care atestă siguranța măsurilor sanitare implementate în contextul actual al pandemiei, oferind astfel sprijin chiriașilor în procesul de revenire la birou. Bureau Veritas a desfășurat auditul inițial de certificare Safe Guard pentru Timpuri Noi Square, în vara anului 2020, iar proiectul Vastint România a obținut și atunci conformitate sută la sută pentru măsurile de prevenție împotriva noului virus.

Unul dintre cele mai moderne și dinamice poluri urbane din capitală – Timpuri Noi Square și-a reconsolidat colaborarea cu Bureau Veritas, lider mondial în testare, inspecție și certificare în vederea reconfirmării bunei desfășurări a procedurilor de siguranță și a protocoalelor de curățenie și dezinfecție adecvate, în perimetrul spațiului comun funcțional.

Care este prețul real al unei locuințe în Bucureşti? Analiză comparativă: Pandemie vs Criză vs Revoluție

Ultimii 30 de ani în România au fost tumultuoşi, fie că vorbim de segmentul politic, cel financiar sau cel imobiliar. Devalorizări, inflaţie, liberalizarea preţurilor, eliminarea plafoanelor asupra dobânzilor, recesiuni... am trecut prin toate.

În ultima perioadă, odată cu pandemia Covid-19 şi cu multiplele restricţii, care au dus la pierderi imense atât financiare, cât şi din punct de vedere al locurilor de muncă, majoritatea românilor au intrat în stand-by legat de viitoare investiţii.

În ceea ce priveşte cumpărarea de imobile, dat fiind faptul că au ieşit la rampă fel şi fel de specialişti şi de zvonuri cum că piaţa imobiliară va intra în colaps şi că preţurile apartamentelor se vor înjumătăţi, mulţi români şi-au făcut “speranţe” şi au aşteptat ca acest lucru să se întâmple... Şi, în mod evident NU s-a întâmplat!

Arhigrafic- soluții digitale pentru afaceri imobiliare

Arhigrafic este un proiect conceput din dorința de a oferi agenților imobiliari sau dezvoltatorilor imobiliari posibilitatea să își pună în valoare produsele, prin intermediul randărilor 3D. Imaginează-ți ce ușor ar fi dacă ai putea vizita orice proprietate oriunde, oricând.

Nordis investeste 25 de milioane de euro intr-un proiect de lux in Brasov

Dupa succesul proiectelor dezvoltate in Bucuresti, Mamaia si Sinaia, grupul Nordis va dezvolta un complex de lux, cu putin peste 200 de unitati pe Drumul Poienii din Brasov.

Acesta va fi construit pe o suprafata de 14.000 de mp, va avea facilitati deosebite, precum: centru spa de 900 mp, infinity pool, sala de fitness, 3 Sali de conferinte, cinema room si va fi finalizat in termen de 24 de luni.

De ce prețurile locuințelor cresc în pofida crizei sanitare

Deși în actuala criză sanitară așteptările populației erau ca prețurile locuințelor să scadă, piața nu confirmă acest lucru. Din contră, proprietarii cer prețuri în creștere pentru vânzarea locuințelor. Acest lucru ar putea să pară ciudat, dar impactul real al recesiunii actuale asupra achizițiilor de locuințe este, de fapt, limitat, susține dr. Sebastian Sipos-Gug – Ebuild, EECFA Romania. El spune că, pe scară largă, cetățenii au încă un loc de muncă cu un venit similar sau chiar mai mare decât înainte de martie 2020, cheltuie mai puțin pe bunuri și servicii și își permit să economisească.

Tomis Villa Grand Resort aduce luxul în prima linie la plajă!

Cunoscutul dezvoltator Tomis Villa, ce are in portofoliu peste 20 de blocuri construite în Constanța și Mamaia, lansează un nou proiect rezidențial în prima linie la plajă!
Tomis Villa Grand Resort va cuprinde 1.500 de apartamente cu finisaje de top și va dispune de facilități premium, precum: SPA & Wellness, grădini tropicale, 2 infinity pool, 12 restaurante, zone comerciale, locuri de joacă și spații verzi.

Reduceri la toate apartamentele!

Dacă dorești un apartament finalizat în care te poți muta cât mai repede, Metropolitan Metalurgiei este proiectul perfect pentru tine, iar acum poți profita de REDUCERI DE SĂRBĂTORI!

Descoperă oferta noastră de apartamente cu 2 și 3 camere, dar și studiouri cu funcționalitate de 2 camere, aflate pe un regim de înălțime S+P+11 etaje, toate compartimentate inteligent, complet finisate și spațioase.

Acționează diferit, promovează-te eficient!

Te promovezi deja pe Facebook, dar nu reușești să atragi clienții de care ai nevoie? Știm cum este. De 16 ani am încercat toate canalele media posibile pentru a selecta cele mai bune variante de marketing raportate cost/rezultat.

Vrei să te diferențiezi de toți cei care se promovează pe social media, dar crezi că presupune costuri din ce în ce mai mari?