fbpx
2-4 OCTOMBRIE
7-9 MAI; 10-12 SEPTEMBRIE 2021

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00;
Bilet intrare: 20 RON

Program vizitare:
vineri, sâmbătă 10.00- 19.00,
duminică 10.00-16.00;
Bilet intrare: 20 RON
Image
DESCARCĂ APLICAȚIA TNI:
Image
Image

Webinar TNI: Viziunea investitorului asupra oportunităților din pandemie!

Te invităm să ne fii alături la un nou webinar TNI! Joi, 13 august, ora 12:00 îl avem invitat pe David Flusberg, Fondator și Fost Președinte al Adama Holding, investitor pe piața imobiliară din New York și București, ce ne va împărtăși viziunea sa asupra oportunităților ce există în pandemia de COVID-19.

David Flusberg este un investitor și antreprenor american care locuiește în București. După ce a absolvit Universitatea Harvard în 1998 cu licență în economie, David și-a început cariera la The Boston Consulting Group, oferind consultanță strategică managerilor de top din companii prezente în clasamentul Fortune 500.

Vanzarile de terenuri, crestere spectaculoasa in luna iulie

Cel mai bine în luna iulie a acestui an s-au vândut terenurile intravilane, cu construcții. Vânzările au fost mai mari cu 27% față de cele din luna precedentă. În același timp, numărul caselor vândute a fost mai mare chiar și față de cel din anul trecut, din luna similară, creșterea fiind de 10%, potrivit datelor ANCPI. De asemenea, foarte căutate au fost terenurile extravilane, neagricole.

Prețurile apartamentelor în iulie 2020

Variațiile consemnate în centrele regionale ale țării s-au situat sub media valabilă la nivel național.

În a doua lună de vară, prețurile solicitate pentru apartamentele (noi și vechi) disponibile spre vânzare la nivel național s-au diminuat cu 1,8% față de luna anterioară. Valoarea medie de listare pentru o asemenea unitate locativă a ajuns, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, la 1.309 euro pe metru pătrat util (față de 1.333 de euro pe metru pătrat la finele lui iunie).

TNI lansează târgurile imobiliare ale anului 2021

Cel mai așteptat eveniment imobiliar al anului va avea loc în perioada 2- 4 OCTOMBRIE 2020 la Palatul Parlamentului, iar organizatorii Târgului Național Imobiliar au lansat deja si  edițiile TNI de anul viitor. Acestea vor avea loc în perioadele: 7-9 MAI și respectiv 10-12 SEPTEMBRIE  2021 în aceeași locație de excepție.

 Credem că atâta timp cât sunt respectate toate regulile de protecție și măsurile de siguranță impuse de autorități, persoanele interesate de evoluția pieței imobiliare merită să beneficieze de acces la oportunitățile actuale de investiții, chiar și în timpul pandemiei. Astfel, cel mai așteptat eveniment imobiliar al anului va avea loc în perioada 2-4 octombrie la Palatul Parlamentului. Pasiunea pentru imobiliare o avem de mult timp și încă din anul 2005 echipa BDOBC și-a asumat rolul de a conecta oferta imobiliară cu cererea prin intermediul evenimentelor marca Târgul Național Imobiliar TNI. În toți acești ani ne-a onorat să fim parteneri de business pentru marii jucătorii din imobiliare, rampă de lansare pentru companiile imobiliare aflate la început de drum, sprijin de încredere pentru cei aflați în campanii de brand awareness, colaboratori pentru presa de specialitate și «barometru de încredere» pentru persoanele interesate de achiziții imobiliare. Astfel, suntem bucuroși să anunțăm edițiile TNI de anul viitor, ce vor avea loc în perioadele 7-9 mai și respectiv 10-12 septembrie 2021, în aceeași locație.

Cererea pe piața imobiliară a birourilor a început să scadă

Noile spaţii de birouri livrate în prima jumătate a anului au fost de aproape 105.000 de metri pătraţi, dar cererea totală în Bucureşti a scăzut cu aproape 28%, până la puţin peste 124.000 de metri pătraţi, arată un studiu Colliers International, publicat luni.
În acelaşi timp, cererea nouă s-a redus la jumătate ''după un an excepţional'', sub 45.000 de metri pătraţi.

Topul celor mai bune cartiere din marile orașe – și cât costă aici apartamentele

În general vorbind, vânzătorii de locuințe din aceste zone și-au majorat pretențiile trimestrul trecut; au avut loc, însă, și câteva evoluții negative ale prețurilor.

Se știe că amplasamentul unei proprietăți constituie unul dintre factorii majori de influență când vine vorba de valoarea unei proprietăți imobiliare.

Webinar TNI: Imopedia.ro - o soluție pentru profesioniști!

Te invităm la un nou webinar TNI! Joi, 30 iulie, ora 12:00 îl avem invitat pe Răzvan Muntean, General Manager Imopedia.ro ce ne va vorbi despre provocările actuale ale agenților imobiliari, cele mai eficiente instrumente de expunere în actualul context marcat de pandemia de COVID-19 și sprijinul oferit de Imopedia.ro și ZAI întregii comunități de profesioniști imobiliari.

Răzvan Muntean are o experiență de 21 ani în imobiliare, lansând portalul Imopedia.ro, cunoscut până în 2008 sub numele de RUN.ro, ce reprezintă una dintre axele principale ale pieţei imobiliare online.

Fiind unul dintre cele mai cunoscute portaluri imobiliare din România, Imopedia.ro este Partener al Târgului Național Imobiliar încă de la primele ediții TNI organizate la Palatul Parlamentului. Colaborarea de succes dintre TNI și Imopedia continuă și la următoarele ediții ale târgului imobiliar ce vor avea loc în perioadele: 2-4 octombrie 2020, 7-9 mai și respectiv 10-12 septembrie 2021.

Din anul 2010 Imopedia.ro a lansat Ziua Agentului Imobiliar (ZAI), o serie de evenimente dedicate dezvoltării profesionale a agenților imobiliari ce oferă participanţilor numeroase oportunităţi de informare şi cunoaştere a strategiilor de colaborare, comunicare și negociere.

Investiție de 10 milioane de euro în Vâlcea. Se dezvoltă o nouă stațiune montană

Doi oameni de afaceri vor să deschisă o nouă stațiune montană în Vâlcea, la aproximativ 17 kilometri de orașul Horezu.

Proiectul Murotti Valley va fi amplasat în zona Vârfului Roman și este dezvoltat de Alessio Karkhi și Nicu Hagivreta. Karkhi a fost implicat în mai multe proiecte rezidențiale din zonele de nord și de sud ale Capitalei, în timp ce Nicu Hagivreta a deținut 50% din Dent Estet, cea mai mare rețea locală de clinici stomatologice.

Piața rezidențială resimte doar în mică măsură efectele pandemiei

Prețurile solicitate pentru proprietățile rezidențiale din România au fost în trimestrul al doilea cu 7,1% mai mari decat anul trecut, conform datelor centralizate de Analiza Imobiliare, iar prețurile de tranzacționare s-au majorat cu 8,1% în primul trimestru, conform datelor INS și Eurostat.

Apartamente exclusiviste în centrul Constanței de la 97.000 euro!

Tomis Villa Center II vă propune studiouri și apartamente moderne și spațioase cu vedere frontală la mare, în zona centrală a Constanței, la 200 de metri de plajă, începând de la 97.000 euro + TVA.

Amplasat în zona centrală a Constanței, la 200 de metri de plajă, Tomis Villa Center  II  vă propune un stil de viață exclusivist prin care veți descoperi avantajele localizării privilegiate, aproape de malul mării, și confortul oferit de apartamentele moderne și spațioase, construite cu materiale premium și finisaje de lux.