fbpx

Conceptul ADDrest integrat în standul Maurer Imobiliare din cadrul Târgului Național Imobiliar

În perioada 24-26 mai am fost prezenți în cadrul unuia din cele mai mari evenimente din sectorul imobiliar din România – Târgul Național Imobiliar desfășurat la Palatul Parlamentului

Prezența Maurer Imobiliare în cadrul evenimentelor de acest tip a fost mereu una remarcabilă, încercând să creăm o experiență cât mai plăcută pentru vizitatori.

În cadrul TNI, mai mult decât un stand clasic, am adus în atenția vizitatorilor un apartament multifuncțional de 35 mp. Astfel, în cadrul standului nostru, am prezentat soluții inteligente pentru optimizarea spațiilor din apartamente, inovații pe care le-am integrat în toate dezvoltările noastre imobiliare.

Imopedia vine la TNI cu noutăți pentru profesioniștii din imobiliare

Apartamente și case de vacanță situate pe litoralul spaniol și ultimele noutăți dezvoltate în aplicația CRM Imobiliar - Real Manager.

Acestea sunt principalele motive pentru care trebuie să te oprești la standul Imopedia din cadrul Târgului Național Imobiliar (TNI), care se desfășoară în acest weekend la Palatul Parlamentului din București.

Profesioniștii din imobiliare sunt așteptați de echipa Imopedia, care este pregătită să prezinte cele mai recente noutăți din aplicația CRM - Real Manager.

CEC BANK prezent la târgul imobiliar TNI!

CEC Bank oferă credite ipotecare imobiliare cu dobândă fixă de 5,55%, în primii 5 ani, ulterior variabilă, pentru cei care își încasează veniturile prin Bancă.

”În cadrul campaniei desfășurate în prezent, CEC Bank oferă clienților credite ipotecare cu dobândă fixă în primii 5 ani, atât pentru achiziționarea/construirea de locuințe cât și pentru refinanțarea creditelor cu destinație imobiliară, aflate în derulare. Astfel, Banca pune la dispoziția clienților o soluție de finanțare, prin care se pot proteja față de variațiile pe termen mediu ale dobânzilor. Clienții vor avea în continuare posibilitatea de a alege între credite cu dobândă fixă și cele cu dobândă variabilă din oferta Bancii”, a declarat Adina Călin, Director Produse și Servicii în cadrul CEC Bank.

Ecovillas: Vouchere de peste 20.000 de euro pentru vizitatorii TNI

Vouchere de 10.000 euro reducere pe loc plus echipamente de energie verde în valoare de alți aproape 10.000 de euro vor primi vizitatorii standurilor Ecovillas Otopeni și Epique home Pipera pe perioada Târgului Național Imobiliar din acest weekend.

"Sunt foarte multe familii care vor să numească aceste case acasă, care ne-au vizitat și pentru care ne-am gândit la un ajutor substanțial și la o bucurie neașteptată. Voucherul va fi ajutorul substanțial și panourile fotovoltaice, inclusiv echipamente și montaj, va fi bucuria neașteptată. Suntem mândri de cum se ridica cele doua ansambluri și ne dorim mult să se formeze acolo o comunitate cu valoare intrinsecă. Asa am ajuns la aceste discounturi. Bineînțeles, le putem onora doar pe o perioadă scurtă de timp, din păcate. " (Vlas Veaceslav – CEO Ecovillas Company)

SudRezidential prezintă proprietăți accesibile la TNI: locuințe noi de la 40.280 € și case modulare de la 6.450 €

Agenția imobiliară SudRezidențial, având o experiență de 14 ani în domeniu și un portofoliu impresionant de 2.500 de proprietăți în valoare de peste 245.000.000 de euro, prezintă cele mai accesibile locuințe noi în cadrul Târgului Național Imobiliar (TNI), ce are loc în perioada 24-26 mai la Palatul Parlamentului.

Prețurile imobilelor prezentate de SudRezidențial la TNI pornesc de la 40.280 euro pentru o garsonieră de 38mp amplasată în apropierea stației de metrou Berceni, 60.900 euro pentru apartamentele cu 2 camere, 79.050 euro pentru cele cu trei camere și respectiv 114.500 euro  pentru apartamentele cu 4 camere. Cea mai accesibilă vilă din cadrul evenimentului face parte tot din portofoliul SudRezidențial și poate fi cumpărată cu prețul de 93.000 euro are 139 mp, 160mp teren și este amplasată în comuna Berceni.

Crystal North oferă extra discount de 2.000 € la TNI. Întreținerea este și ea plătită pentru tot anul 2024

În perioada Târgului Național Imobiliar, între 24 și 26 mai 2024, clienții care își rezervă un apartament în Crystal North beneficiază atât de un extra discount de 2.000 de euro din prețul de achiziție, cât și de întreținerea plătită pentru tot anul 2024.

Crystal North este un ansamblu rezidențial situat în zona de nord a Bucureștiului, ce și-a propus încă de la început să ofere soluții inovatoare și apartamente cât mai spațioase și bine compartimentate clienților săi. Desigur, din punct de vedere al siguranței, blocul respectă standardul Eurocod 8: Proiectarea structurilor pentru rezistența la cutremur.

Noul trend de investiții imobiliare!

MetaWealth este o platformă modernă de tip Web3 care îți oferă șansa de a deține fracțiuni din proprietăți imobiliare care generează venit pasiv. Echipa MetaWealth a confirmat prezența în cadrul Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 24-26 mai la Palatul Parlamentului, oferindu-ți acces rapid la active imobiliare tokenizate.

Aici la MetaWealth, suntem pasionați de a oferi oamenilor puterea de a prelua controlul asupra viitorului lor financiar. 68% din averea globală este stocată în imobiliare, dar pentru a deveni un investitor imobiliar de succes este nevoie de o combinație de resurse, cunoștințe, relații și procese eficiente.

Spania- preferată pentru investiții imobiliare! Prețuri între 145.000€ și 5milioane€

În ultimii ani, Spania a devenit una dintre destinațiile preferate pentru investițiile imobiliare ale străinilor, datorită beneficiilor sale diverse și a climatului prielnic. Interesul pentru achiziții în zonele de coastă și în marile orașe este în continuă creștere, alimentat de cererea ridicată pentru locuințe la plajă, apartamente în orașe cosmopolite și vile luxoase în zonele exclusiviste. Tendințele actuale arată că străini caută proprietăți care să ofere atât confort și stil de viață, cât și potențial de creștere a investiției. În ceea ce privește prețurile, acestea sunt în general stabile sau în creștere moderată, ceea ce face investiția în proprietăți imobiliare din Spania o opțiune atractivă și sigură pe termen lung.

Analiză Storia: Chiriile au scăzut în medie cu 3% în luna aprilie, comparativ cu luna martie, însă au crescut cu 15% față de 2023

  • Cea mai mare creștere de preț de la un an la altul a fost în Arad, la garsoniere (+24%)
  • Cea mai mare scădere de prețuri, de la o lună la alta, s-a înregistrat în Sibiu, la apartamentele cu trei camere (-7%)
  • Cea mai mică creștere de preț din București, de la un an la altul, a fost în sectorul 1 (+6%), iar cea mai mare în sectorul 6 (+24%)
  • Cluj-Napoca este orașul în care prețurile chiriilor au stagnat în aprilie vs martie, la toate categoriile de apartamente

În luna aprilie a acestui an s-au înregistrat cu 10% mai puține interacțiuni între chiriași și cei care publică anunțuri de închiriere pe Storia – platforma de imobiliare lansată de OLX, comparativ cu luna anterioară (martie 2024). Totuși, interacțiunile între chiriași și proprietari sau agenți au scăzut cu 1% comparativ cu luna aprilie a anului anterior (aprilie 2024 vs. aprile 2023).

Oferte speciale pentru apartamentele HILS în cadrul TNI!

HILS Development este compania de dezvoltări imobiliare fondată de Ionuț Negoiță, cu misiunea de a construi noi comunități, promovând accesul la un trai de calitate pentru cât mai mulți locuitori ai Capitalei. Viziunea HILS Development de dezvoltare a comunității prin proiecte mixed-use se concentrează pe zona de Est a Capitalei și are un orizont planificat pe 20 de ani.
În prezent, HILS Development gestionează o dezvoltare totală de peste 10.000 de apartamente și va fi prezent în cadrul ediției Târgului Național Imobiliar TNI din perioada 24-26 mai la Palatul Parlamentului cu 6 proiecte de mari dimensiuni finalizate și în curs de dezvoltare:

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI