fbpx

Drumul Taberei Residence participă la TNI

Proiectul Drumul Taberei Residence este amplasat in vestul Bucurestiului, zona Drumul Taberei, intre Bulevardul Timisoara si Strada Valea Oltului, pe Bulevardul Timisoara nr. 101P (in spatele cartierului Brancusi-ANL). Imobilul se afla intr-o zona cu acces facil catre mijloacele de transport in comun, linia RATB 168 avand capatul la 150 m de primul bloc, iar statia de metrou Valea Ialomitei este la 15 minute de mers pe jos.

Drumul Taberei Residence completeaza o zona aflata in plina dezvoltare, aducand un aer proaspat acesteia printr-o arhitectura exterioara originala, completata de suprafete vitrate mari ce garanteaza un aport de lumina naturala pe tot parcursul zilei, si un mix complet de facilitati pentru cei ce apreciaza calitatea si un stil de viata modern. Pe langa spatii de locuit la o calitate superioara, proiectul nostru imbogateste peisajul urban printr-o serie de caracteristici distincte precum: spatii verzi, loc de joaca pentru copii, spatii comerciale si conexiuni directe catre oras.

Apartamente noi, ultracentrale, ofertate direct de dezvoltator în cadrul TNI

Ansamblul rezidențial URANUS 1 este poziționat în zona Hotelului JW Marriott, aproape de Unirii și are ca vecinătăți Palatul Parlamentului, Catedrala Mântuirii Neamului și Parcul Izvor. Imobilul este tip S+P+3E+4Er+5Er, cu parcare subterană și este situat pe Str. Sirenelor nr.48-50, într-o locație liniștită, ferită de zgomotul stradal.

Poziția centrală oferă viitorilor locatari multiple posibilități de relaxare și plimbări în aer liber prin Parcul Izvor sau pe traseul din zona Palatului Parlamentului, precum și acces facil la mijloace de transport, școli, grădinițe, bănci, săli de fitness și supermarketuri.

Webinar TNI: Alternativă INEDITĂ! Case pe TIMBERFRAME!

Te invităm să urmărești un nou webinar TNI în care o avem alături pe Andrada Ioniță, Marketing Manager DIMMER ce ne vorbește despre avantajele concrete ale caselor pe structură de lemn, cunoscute și ca timberframe. 

 "Ne bucurăm să vedem că din ce în ce mai mulți români sunt interesați să construiască case eficiente energetic și iau în calcul sistemul timberframe. O clădire eficientă energetic nu mai reprezintă un moft, ci o necesitate, mai ales dacă luăm în considerare criza de energie actuală.Ne dorim să sprijinim oamenii să construiască mai bine, mai ușor, mai rapid, mai economic, dar și mai prietenos cu mediul înconjurător.Andrada Ioniță – Marketing Manager, Dimmer

RE/MAX Action participă la târgul imobiliar al toamnei

RE/MAX Action este una dintre cele mai dinamice agenții imobiliare din București, având o echipă formată din 15 profesioniști, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu ce oferă servicii specializate de consultanță pe toate segmentele imobiliare.
 Fiecare tranzacție imobiliară finalizată ne-a pregătit să ne îngrijim temeinic de proprietatea ta. Fie că te gândești să vinzi, să cumperi, să închiriezi sau să investești, te invităm să ne contactezi. Te vei bucura de o experiență de tranzacționare care îți va solicita minim de efort și stres, în cele mai bune condiții pe care le poate oferi piața imobiliară.

Compania imobiliară PREMIER readuce la standurile TNI - ediția Octombrie 2022 - și în atenția publicului, întreg condominiul.

” În doar un an de la lansare, Arghezi Park s-a propulsat în topul ansamblurilor rezidențiale din Zona de Sud, câștigându-și statutul de ”brand de înaltă clasă”. Calitatea lucrărilor și a finisajelor a devenit de notorietate, impresionând și ridicând standardele în comunitate.

A mai rămas o lună până la târgul imobiliar al toamnei 2022!

Cel mai așteptat eveniment imobiliar din această toamna se va desfășura în București în perioada 28-30 Octombrie 2022 la Palatul Parlamentului. Numarul participantilor este foarte mare si standurile expozitionale sunt aproape epuizate. Acum sunt disponibile ULTIMELE STANDURI libere!

Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă cadrul ideal în care companiile ce activează în domeniul imobiliar își pot îndeplini minim 7 obiective de business: brand awareness, creșterea vânzărilor, studierea competiției, dezvoltarea de parteneriate, promovarea pe canalele media de impact, demonstrarea performanțelor și lansarea de produse și servicii noi într-un cadru dedicat. În plus, expozanții TNI beneficiază de campanii de promovare pe canalele media ale evenimentului chiar înainte de desfășurarea evenimentului și lobby pentru acordarea de interviuri jurnaliștilor ce deja și-au anunțat prezența în cadrul târgului.

DIMMER prezintă în cadrul TNI case pe structură de lemn, eficiente energetic și ultrarezistente!

Cu o experiență de 30 de ani în industrie, echipa Dimmer construiește cu drag case trainice cu diferite configurații de eficiență energetică, pe structură din lemn, la standarde de înaltă calitate, cu design modern și un feeling cald, natural, la care să revii cu drag în fiecare zi.

Echipa Dimmer va fi prezentă în cadrul Târgului Național Imobiliar din perioada 28-30 octombrie la Palatul Parlamentului.

Casele pe structură din lemn - de ce se construiesc de secole și sunt atât de rezistente

Casele pe structură de lemn nu sunt doar meticulos create și frumoase - sunt și rezistente, durabile, eficiente din punct de vedere energetic și oferă un grad ridicat de confort. Iar ca sistem structural, timberframe-ul are numeroase avantaje, pe care n-ai cum să le treci cu vederea.

Miturile și prejudecățile conform cărora casele pe structură de lemn nu sunt rezistente („le suflă vântul”), nu sunt durabile („putrezesc și le mănâncă cariile”) și iau foc ușor sunt doar atât: niște mituri și prejudecăți. Ba chiar aceste idei sunt exact opusul realității. Nu degeaba principiul se folosește de sute de ani - și, într-o formă rudimentară, chiar de mii de ani - fiind rafinat foarte mult și îmbunătățit în ultima vreme.

Dacă vrei să afli informații esențiale despre casele din lemn, atunci citește în continuare.

The Art of Real Estate – un eveniment de anvergură care va îmbunătăți experiența de tranzacționare și viața a milioane de români

  • Cel mai amplu eveniment imobiliar din România, organizat de Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România - APAIR și IMOPEDIA.ro dă startul schimbării pe piața imobiliară.
  • Cea mai numeroasă delegație a celei mai mari asociații imobiliare din lume, National Association of REALTORS® - NAR vine la București. Membrii NAR realizează 80% din toate tranzacțiile imobiliare din SUA.
  • În contextul dificil actual, Realtorii români împreună cu cei americani și alți profesioniști din imobiliare se reunesc pentru a veni în întâmpinarea provocărilor publicului consumator de imobiliare.

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România - APAIR și platforma imobiliară IMOPEDIA.ro organizează The Art of Real Estate, unul dintre cele mai importante evenimente imobiliare care s-au desfășurat vreodată în România. Evenimentul va avea loc în data de 15 septembrie 2022 la Teatrul de Operetă Ion Dacian din București și este susținut de MLS.ro și National Association of Realtors® - NAR, cea mai mare asociație imobiliară din lume cu peste 1,5 milioane membri (Realtori).

Târgul Național Imobiliar susține The Art of Real Estate

Târgul Național Imobiliar (TNI), cel mai mare eveniment imobiliar din România, cu o tradiție de 18 ani, este unul dintre partenerii strategici ai APAIR și Imopedia.ro.

Inevitabil, Târgul Național Imobiliar susține organizarea celui mai important eveniment imobiliar desfășurat vreodată în țara noastră - The Art of Real Estate.

Lucrurile nici nu puteau fi altfel, având în vedere faptul că TNI este un brand internațional și se bucură de încrederea și sprijinul celor mai importante organizații imobiliare din lume: NAR - National Association of REALTORS® și CEPI-European Association of Real Estate Professions, în calitate de Parteneri Internaționali.

Activezi în industria imobiliară? Rezervă-ți locul la evenimentul imobiliar al anului!

The Art of Real Estate

Pe 15 septembrie 2022, te așteptăm la The Art of Real Estate - evenimentul care ridică imobiliarele la nivel de artă!

Evenimentul reunește timp de o zi întreagă reprezentanți ai breslei imobiliare și promite o experiență de neuitat: