TNI-ul este evenimentul imobiliar al anului. Aducem pentru tine toata oferta imobiliara si financiara intr-un singur loc. La TNI gasesti cele mai bune companii imobiliare, principalele institutii financiare, oferte de case, apartamente, noi sau vechi, proprietati in programul Prima Casa, case de vacanta, terenuri, spatii de birouri si spatii comerciale de inchiriat sau de vanzare, oportunitati de investitii, servicii complete de consultanta si management, etc.

“TNI" este PRIMA APLICATIE MOBILA dedicata unui eveniment imobiliar. Venim permanent in ajutorul VIZITATORILOR nostri cu ULTIMELE NOUTATI SI INOVATII si ajutam la un acces cat mai facil la informatii si la contacte nemijlocite cu dezvoltatorii imobiliari de interes. Iata cateva dintre functiile si avantajele folosirii noii aplicatii “TNI":

  • acces imediat si permanent la ultimele noutati, stiri si articole despre TNI si despre expozantii evenimentului;
  • VIZITATORII au INTRAREA GRATUITA la EVENIMENT pe baza aplicatiei TNI  !!!
  • VIZITATORII isi pot configura datele de contact si pot genera un QR cod direct din aplicatie;
  • QR codurile vizitatorilor pot fi modificate, completate si CORECTATE in orice moment de catre VIZITATORI, direct din aplicatie;
  • VIZITATORII pot oferi QR codurile direct din aplicatiile proprii catre EXPOZANTI si acestia primesc imediat datele lor de contact;
  • EXPOZANTII pot marca, filtra si sorta datele de contact ale vizitatorilor, pot genera liste si pot trimite oferte imobiliare personalizate pe nevoile si cerintele fiecarui VIZITATOR interesat;
  • VIZITATORII au permanent acces la informatii despre evenimentele TNI: calea de acces, program de vizitare, harti, etc.
  • VIZITATORII, direct din aplicatia TNI pot naviga din pozitia in care se afla catre TNI, folosind Google Maps, WAZE sau chiar UBER;
  • VIZITATORII POT SCANA SI EI DATELE DE CONTACT ALE EXPOZANTILOR CARE AU OFERTE INTERESANTE PENTRU ACESTIA !!!

Descarca si tu imediat APLICATIA TNI, configureaza DATELE de CONTACT ca VIZITATOR si vei avea ACCES GRATUIT in cadrul expozitiei !

Pregateste-te pentru TNI !!!

Pasul 1

Citeste ultimele STIRI despre piata imobiliara si despre expozantii TNI: CLICK AICI.

Pasul 2

Intra pe pagina de Facebook a TNI-ului si vezi imagini, filme si noutati ale expozantilor TNI. Pune intrebarile tale si interactioneaza cu acestia: CLICK AICI.

Pasul 3

Viziteaza TNI-ul bine pregatit, intra in contact direct cu expozantii si beneficiaza de ultimele oferte si discounturi oferite de acestia in perioada expozitiei !!! Vezi CALEA DE ACCES si detalii de vizitare: 

EVENIMENTELE TNI SUNT PROMOVATE PE UN MIX DE CANALE MEDIA DE IMPACT:

- RECLAMĂ PLĂTITĂ, ȘTIRI ȘI TRANSMISIUNI ÎN DIRECT LA PRINCIPALELE POSTURI TV:

- COMUNICATE PE FLUXURI DE STIRI:

- EBANNERE SI STIRI PE CANALELE PARTENERILOR TNI: