fbpx

Oportunități pentru Expozanții Târgului Național Imobiliar

Participarea la TNI este o INVESTIȚIE!!!

Târgul Național Imobiliar - TNI este evenimentul de referință pentru piața imobiliară din România, ce reunește într-un singur loc, timp de 3 zile: dezvoltatori, agenții imobiliare, instituții financiar-bancare, fonduri de investiții, instituții de asigurări, management imobiliar, industrii conexe, asociații profesionale, investitori strategici și instituționali, precum și presa de specialitate. TNI este cel mai mare eveniment imobiliar din România și  unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, având deja o tradiție de 19 ani în acest segment. 
Evenimentele TNI vor avea loc pe 19-21 MAI și 22-24 SEPTEMBRIE 2023.

Pret inchiriere stand pentru o editie TNI:
 
159 Euro+TVA /mp
Pret inchiriere stand pentru doua sau mai multe editii TNI: 
109 Euro+TVA /mp
Poti avea propriul stand de prezentare in cadrul Targului National Imobiliar TNI cu o investitie de la
1050 Euro + TVA!

De ce să te înscrii chiar ACUM pentru a participa ca EXPOZANT la TNI? Iată câteva avantaje: 

 • Doar la TNI, atât expozanții cât și vizitatorii vor putea interacționa foarte rapid și ușor prin intermediul unei aplicații mobile, aplicatie ce poate fi folosită permanent, nu doar în timpul celor 3 zile de eveniment. Tehnologizăm și îmbunătățim permanent modul de interacțiune și de colectare rapidă de date și informații. Ducem interacțiunea expozant-vizitator la un alt nivel: ușor, rapid, eficient prin intermediul primei aplicații mobile destinate unui eveniment imobiliar!
 • Accesul în expoziție, pentru expozanți și vizitatori se va face pe baza aplicației mobile dezvoltată special pentru TNI, pe baza de QR code ;
 • TNI-ul a devenit INTERNAȚIONAL prin parteneriatele si protocoalele încheiate cu NAR (National Association of Realtors Global) și FIABCI (International Real Estate Federation). Astfel, participarea la TNI îți va aduce un real beneficiu de imagine și notorietate ;
 • Imaginea TNI on-line este MAXIMĂ, portalurile imobiliare de TOP din România susțin și PROMOVEAZĂ expozitia TNI. Ca organizatori vom redirecționa întreaga imagine TNI către expozanții evenimentului, promovând direct companiile, proiectele și ofertele tale;

 Participarea la edițiile TNI din 19-21 MAI și 22-24 SEPTEMBRIE 2023 reprezintă o  OPORTUNITATE IMPORTANTĂ de BUSINESS, deoarece ai șansa de a intra în contact direct cu minim 5.000 de potențiali clienți, poți interacționa cu ei și poți avea un feed-back foarte important pentru activitatea ta.

CONTACTUL DIRECT și nemijlocit cu potențialii tăi clienți NU POATE FI INLOCUIT cu nici o altă metodă de promovare.

Totuși, pentru a aduce un plus de valoare participării la TNI, ca o noutate, diferit față de orice alte evenimente de profil, toți EXPOZANTII TNI beneficiază, cu titlu GRATUIT, de servicii de marketing și PR pe tot parcursul anului 2023, astfel: 

 • Reclamă pe SOCIAL MEDIA: Facebook – peste 10.000 abonați pe pagina evenimentului 
 • Instagram, Twitter, Linkedin; (foto, text și link direct către pagina proprie);
 • NELIMITAT comunicate de presa publicate pe websiteul TNI, rubrica Știri;
 • Inserarea comunicatelor în Newsletterul TNI (peste 14.000 abonați, inclusiv toți vizitatorii ultimelor ediții TNI);
 • Promovarea comunicatelor de presa pe retelele de socializare: Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin;
 • Publicarea comunicatelor de presa în APLICAȚIA mobilă TNI, descărcată și citită de toți vizitatorii TNI, cei mai buni potențiali clienți pentru tine;
 • Promovarea ofertei proprii în cadrul unui WEBINAR TNI.

Participarea la TNI în calitate de EXPOZANT nu este o cheltuială ci, din start, o investitție profitabilă !

Tot ca o noutate, am lansat serviciul de ANUNȚURI IMOBILIARE în PLATFORMA TNI : susținem tranzacțiile imobiliare încă de la primul eveniment organizat în anul 2005, iar în actualul context în care promovarea este foarte importantă, punem la dispoziția vânzătorilor de proprietăți imobiliare o NOUĂ PLATFORMĂ de ANUNȚURI și servicii de marketing imobiliar 365 de zile! Agenții imobiliari, dezvoltatorii, promotorii de proprietăți imobiliare, dar și persoanele fizice pot posta anunțuri direct în portalul TNI: CLICK AICI !

Târgul Național Imobiliar TNI este aici pentru tine! Revenim în curând cu multe alte noutăți și avantaje pentru Expozanții TNI și pentru piața imobiliară! 

Până atunci, te îndemnăm să ne contactezi imediat pentru orice detalii, condiții de participare personalizate și spatii disponibile la TNI!

Solicită chiar acum o oferta concretă de participare la TNI

EVENIMENTELE TNI SUNT PROMOVATE PE UN MIX DE CANALE MEDIA DE IMPACT:

ImageReclamă plătită, știri și transmisiuni în direct la principalele posturi tv:

Comunicate pe fluxuri de știri: