fbpx
Weekendul acesta găsești creditul potrivit la Târgul Național Imobiliar! Află ce ți-am pregătit la standul Imobiliare.ro Finance

Weekendul acesta găsești creditul potrivit la Târgul Național Imobiliar! Află ce ți-am pregătit la standul Imobiliare.ro Finance

Dacă ești în căutarea unei soluții de finanțare, te așteptăm weekendul acesta, între 22-24 septembrie, la standul Imobiliare.ro Finance din cadrul Târgului Național Imobiliar (TNI). Clădirea Palatului Parlamentului din București găzduiește unul dintre cele mai mari și importante evenimente imobiliare din țară, susținut de Imobiliare.ro din poziția de partener.

Timp de 3 zile, vizitatorii târgului vor putea accesa oferte exclusive și vor putea face primii pași spre achiziția locuinței mult visate în cele mai bune condiții de creditare. Ediția din acest an a TNI reunește 110 companii expozante și peste 20.000 de oferte imobiliare pentru toate gusturile, bugetele și nevoile.

“De la proprietăți low cost, apartamente în blocuri cu regim mic de înălțime, apartamente premium în centrul și nordul capitalei, proprietăți de tip boutique, case modulare, locuințe certificate Green Homes, case pe structură de lemn, vile la periferia capitalei, până la penthouse-uri și oportunități de investiții pe litoralul românesc, în Dubai, Spania, Miami și pe Riviera Maya. De asemenea, în cadrul evenimentului vizitatorii au acces și la servicii conexe segmentului imobiliar, cum ar fi panouri fotovoltaice, sisteme de filtrare, purificare al aerului și diverse soluții de a-ți transforma locuința într-una sustenabilă din punct de vedere energetic”, a declarat Cristina Bercea, PR Manager al Târgului Național Imobiliar.

La standul Imobiliare.ro Finance, viitorii cumpărători vor putea obține oferte personalizate de la peste 30 de bănci și instituții financiare, cu cele mai avantajoase dobânzi de pe piață – fie că este vorba de un credit ipotecar, un credit de nevoi personale sau o refinanțare. Aceștia vor fi întâmpinați de o echipă de brokeri de credite autorizați, pregătiți să îi ajute să aleagă creditul potrivit nevoilor lor, dar și să-și pregătească dosarul pentru aprobare, toate serviciile fiind gratuite.

În plus, vizitatorii standului Imobiliare.ro Finance, care solicită o ofertă pentru un credit ipotecar, vor fi automat înscriși într-un concurs cu premii atractive: Imobiliare.ro Finance plătește prima rată a creditului primilor doi câștigători, în valoare de până la 600 euro, respectiv 300 euro. Premiul III constă în plata evaluării proprietății, în valoare de până la 100 euro. Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Începând de vinerea aceasta, Imobiliare.ro Finance vă așteaptă la stand, conform programului de vizitare a târgului: vineri și sâmbătă între 10:00 – 19:00 și duminică între 10:00 – 16:00. Intrarea la Târgul Național Imobiliar este gratuită în baza codului QR generat de aplicația de mobil TNI.

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI