fbpx
Webinar TNI- Târg de Joburi în Imobiliare!

Webinar TNI- Târg de Joburi în Imobiliare!

Vă invităm să urmăriți webinarul TNI în care vorbim cu Dragoș Vîlceanu fondatorul ABI și a Școlii de Brokeri Imobiliari despre târgul de joburi în piața imobiliară care va avea loc în cadrul ediției de toamnă a Târgului Național Imobiliar din perioada 22-24 septembrie!

 Dragoș Vîlceanu are o experiență vastă în domeniul imobiliar, atât în calitate de furnizor de servicii dedicate agențiilor și dezvoltatorilor imobiliari, cât și ca jucator important în piața imobiliară, fiind specializat în tranzacții pe segmentul rezidențial/terenuri și executări silite.

Dragoș este dezvoltatorul CRM-ului imobiliar Pitagora și proprietarul site-ului Imobiliare.NET. În plus, el deține o firmă de construcții, o firmă de branșamente la utilități, este importator de panouri fotovoltaice și oferă soluții alternative de eficiență energetică sub brandul ZEEN Casa!

 ABI- Asociația Brokerilor Imobiliari este Partener TNI și participă la ediția de toamnă ce are loc în perioada 22-24 septembrie la Palatul Parlamentului.

 Vă invităm să vizualizați webinarul TNI accesând acest link!