fbpx
Webinar TNI: Investiții cu randament superior în Dubai!

Webinar TNI: Investiții cu randament superior în Dubai!

Vă invităm să urmăriți webinarul TNI în care vorbim cu Victor Marin, Director Regional de Vânzări în cadrul companiei Footprint Real Estate.

 Footprint Real Estate are sediul în Dubai și are o experiență vastă în domeniul imobiliar, fiind înființată încă din anul 2005. Fiind specializată în tranzacții imobiliare de înaltă calitate și consultanță pentru investiții în terenuri industriale, Footprint Real Estate are birouri în Dubai, Abu Dhabi, Sharjah și Ajman, acoperind astfel întreaga regiune si reușind să ghideze clienții către cele mai potrivite investiții imobiliare.

 Footprint Real Estate se mândrește cu peste 23 de proiecte de lux în portofoliul său, dintre care 2 în regim exclusiv și cu o prezență internațională solidă, deoarece dezvoltă proiecte atât în Cipru, cât și în Dubai. Portofoliul companiei este extrem de variat, incluzând case pentru toate gusturile și bugetele. De la proprietăți cu un preț de pornire de 175,000 de euro, până la palate de excepție evaluate la aproximativ 100 de milioane de euro.

Echipa Footprint Real Estate va fi prezentă în cadrul Târgului Național Imobiliar cu pachete atractive de investiții în Dubai !

Vă invităm să vizualizați webinarul TNI accesând acest link!

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI