fbpx
Webinar TNI: Credit ipotecar vs Noua Casă!

Webinar TNI: Credit ipotecar vs Noua Casă!

Te invităm să urmărești un nou webinar TNI! Invitatul acestui webinar este Paul Tufan,  General Manager Start Finance ce ne-a vorbit despre situația actuală a pieței de credite din România și care sunt principalele diferențe dintre creditul ipotecar și creditul Noua Casă 2022.

 Paul are o experiență de peste 13 ani în domeniul financiar- bancar, coordonând cu succes echipe de vânzări directe și fiind specializat în vânzarea produselor de creditare destinate persoanelor fizice și juridice.

Start Finance este o companie de brokeraj financiar bancar care facilitează procesul de obținere de finanțări, atât pentru persoane fizice cât și juridice. Echipa Start Finance s-a adaptat situației actuale și a simplificat tot procesul de obținere a unui credit bancar, mizând pe digitalizarea serviciilor oferite.
Startfinance.ro reprezintă un partener de încredere pentru fiecare client, ce dispune de cele mai rapide modalități de contact cu potențialii clienți (online, telefonic, față în față, email), având la dispoziție inclusiv un asistent virtual (Alex) care preia orice solicitare online.

Urmărește webinarul dând CLICK AICI