fbpx
Webinar: Nou ansamblu rezidențial, Magnolia Urban Residence prezentat la TNI

Webinar: Nou ansamblu rezidențial, Magnolia Urban Residence prezentat la TNI

Ne bucurăm să anunțăm continuarea programului de succes intitulat Webinarii TNI prin care ne propunem să aducem în fața publicului interesat de achiziții imobiliare informații importante din piața: proiecte rezidențiale noi, oferte atractive, oportunități de investiții, detalii despre dezvoltatorii și agențiile imobiliare.

Primul webinar TNI din 2022 o are ca invitată pe Mihaela Gavrilă, Sales Manager Profilux, ce va vorbi despre avantajele alegerii unui apartament în ansamblul Magnolia Urban Residence. Acest ansamblu este realizat de liderul în piața finisajelor interioare ce a făcut pasul spre dezvoltarea de imobile rezidențiale.

Magnolia Urban Residence are un stil arhitectural elegant, modern și distinct față de orice altceva se găsește în zona, cu detalii întâlnite doar la proiectele premium și este situat în zona de nord a Bucureşti, aproape de staţia de metrou Străuleşti.

Webinarul TNI poate fi urmărit JOI, 20 ianuarie, ora 14.00 pe platforma ZOOM folosind următorul link pentru acces: CLICK AICI, sau direct pe pagina de Facebook a TNI.

TNI este aici pentru tine!