fbpx

Virtuții Park Residence – ergonomie și confort în jungla urbană

 Virtuții Park Residence te scapă de grija locului de parcare prin folosirea unui sistem inteligent de parcare Multiparking. Pe lângă ergonomia spațiului, sistemul de parcare inteligent propus în noile ansambluri din Virtuții Park vor fi controlate prin transponder sau telecomandă, cu o cabină de transfer poziționată la parter sau în subsol. Parcarea vehiculelor în zona de stocare se va face cu ajutorul unei unități de operare cu dispozitiv de transfer orizontal sau vertical.

Aflat în faza a II-a de dezvoltare, după ce prima etapă a fost deja contractată în proporție de 95%, noul ansamblu rezidențial mizează pe feedback-ul oferit de actualii proprietari și își dorește să ducă confortul la un alt nivel, prin aceste noi sisteme inovative de care va dispune atât la interior, cât și la exterior. Ansamblul va cuprinde 3 blocuri 2S+P+10+11R, iar construcția va începe la finalul acestui an, cu termen de finalizare decembrie 2022 pentru primul bloc.

La momentul actual, ansamblul rezidențial Virtuții Park este format din două blocuri cu regim de înălțime P+12 și un total de aproximativ  220 apartamente alcătuite dintr-o gamă variată de unități locative, garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere, apartamente cu 4 camere – duplex, fiecare cu suprafețe generoase între 45 mp (garsonieră) și 120 mp (duplex). Apartamentele din ansamblul rezidențial Virtuții Park sunt executate cu cele mai moderne materiale și tehnici de execuție, dovadă fiind faptul că au fost deja contractate în procent de 95%, cu noii proprietari bucurându-se de o locație privilegiată într-unul dintre cele mai verzi sectoare ale Capitalei, sectorul 6, în imediata vecinătate a Parcului Politehnica din cartierul Militari. Locația beneficiază de asemenea de multiplele avantaje pe care le conferă zona: centrele comerciale din imediata vecinătate (Cora Lujerului, Complex Sir și AFI Park Cotroceni Mall), o rețea intensivă de mijloace de transport în comun (RATB și metrou), precum și apropierea de Lacul Morii, ce oferă o splendidă vedere panoramică locuințelor aflate pe partea nordică a complexului, școli și grădinițe. În plus, ansamblul beneficiază deja de un amplu spațiu comercial dat în folosință – retailer-ul Profi este deja prezent – , dar și de un loc de joacă pentru copii. Pentru a crește și mai mult gradul de siguranță și confort, accesul auto în complex se face pe bază de barieră .

Dezvoltare sustenabilă

Proiectul Virtuții Park cuprinde o fază ulterioară de dezvoltare, denumită Faza a II-a, a cărei pre-lansare are loc în perioada 10-12 septembrie 2021, în cadrul Târgului Național Imobiliar, ce se va desfășura la Palatul Parlamentului. Noul proiect oferă viitorilor locatari un concept de dezvoltare îmbunătățit, bazat de observațiile provenite din discuțiile cu actualii proprietari ai complexului, cu accent pe ergonomie și confort, menit să sporească nivelul de calitate a vieții. Ideea de la care s-a plecat în dezvoltarea acestei a doua faze a fost de a upgrada nivelul de servicii și de confort oferit în primă fază, astfel încât să putem asigura o dezvoltare sustenabilă întregului proiect.

Vânzările încep în octombrie, finalizarea în decembrie 2022

Cea de-a doua fază a proiectului rezidențial Virtuții Park cuprinde trei blocuri cu regim de 2S+P+10E+11R, iar lansarea oficială a vânzărilor va începe în luna octombrie 2021, etapă în care va demara și construcția propriu-zisă. Primul bloc va fi cel de la adresa Șoseaua Virtuții nr. 56, cel de-al doilea este situat în Șoseaua Virtuții nr. 22E, iar cel de-al treilea este poziționat în Șoseaua Virtuții nr. 70. Termenul de finalizare pentru blocul din Șoseaua Virtuții nr. 56 (primul bloc) este decembrie 2022, deci un an pentru finalizare!

Oaza de liniște din mijlocul orașului

 • studiouri luminoase compartimentate inspirat, construite pentru persoanele active, care au nevoie să fie conectate la vibrația orașului (47 mp)
 • apartamente de 2 camere – ergonomie atent studiată, ferestre luminoase și finisaje de top pentru o viață urbană relaxantă (70 mp)
 • apartamente de 3 camere – perfect adaptate la viața de familie, ce oferă un confort sporit, cu terase generoase și vederi panoramice (93mp)
 • duplex-uri de 4 camere – oaze de liniște în inima Capitalei care impresionează prin însăși generozitatea spațiilor largi în care te pierzi după o zi stresantă la locul de muncă și care te fac să spui cu adevărat că ești „acasă“ (144mp)
 • spatii comerciale – pentru confortul vostru, astfel încât să vă petreceți cât mai mult timp împreună în noua voastră casă

Cele mai moderne finisaje și sisteme

 • Sistem de fațadă ventilată
 • Sisteme de fereastră bluEvolution92 Salamander
 • Încălzire în pardoseală
 • Finisaje interioare moderne
 • Sistem inteligent Klaus Multiparking
 • Parcări subterane și supraterane
 • Pază și monitorizare pentru siguranța ta
 • Spațiu de joacă pentru copii

 

Virtuții Park Residence 

https://virtutiipark.ro

Dacă dorești mai multe detalii ne poți scrie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau ne poți suna la 0764 665 766.