fbpx
Transformarea digitală în domeniul imobiliar

Transformarea digitală în domeniul imobiliar

Transformarea digitală va domina în viitor tot mai mult lucrul în domeniul imobiliar, în management, în construcții și în comunicarea cu utilizatorii. Te invităm să afli detalii pe acest subiect la standul Management Finance Systems din cadrul Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 22-24 septembrie la Palatul Parlamentului !

De la începutul pandemiei COVID-19 angajații din toate sectoarele au lucrat din ce în ce mai mult de acasă, majoritatea întâlnirilor au avut loc pe Internet, iar călătoriile pentru întâlnirile comune erau adesea imposibile. Chiriașii, proprietarii, investorii, precum și furnizorii de servicii necesită comunicarea bazată pe Internet. Informațiile pe hârtie, stațiile de lucru centrale, precum și sistemele software utilizabile exclusiv centralizat nu constituie în viitor o bază pentru o muncă eficientă. Prin urmare, pentru toate persoanele implicate informațiile și funcțiile IT trebuie sa fie puse la dispoziție decentralizat pe Internet.

Sistemele de management imobiliar și structura IT asociată trebuie adaptate la schimbările digitale.

Obiectivele transformării digitale sunt economisirea timpului, reducerea costurilor activităților administrative, comunicarea optimă, disponibilitatea decentralizată a tuturor informațiilor importante, precum și în rețeaua mondială, 7 zile x 24 ore. În același timp, securitatea datelor, drepturile de acces ale diferitor utilizatori și stabilitatea sistemelor IT au înaltă prioritate.

Sistemul de management imobiliar ID·CloudRE al companiei InterDialog Software AG îndeplinește toate aceste criterii. Cea mai recentă versiune a sistemului se bazează pe un concept și model de date care sunt folosite cu succes ani la rând de diverse companii. Stabilitatea și securitatea informațiilor este garantată de sistemul de baze de date Oracle. Toate informațiile precum contracte de închiriere și modificări ale chiriei, facturi, corespondența cu chiriașul, fotografii, instrucțiuni pentru sisteme tehnice, planuri de etaj și videoclipuri pentru marketing sunt stocate în baza de date și sunt disponibile pentru toți utilizatorii din întreaga lume cu software-ul corespunzător. Corespondența cu chiriașul și proprietarul poate fi realizată în întregime digital. Utilizarea sistemelor de către persoane de diferite vârste și know-how cu mediile digitale necesită o operare simplă a sistemului. De aceea am echipat ID·CloudRE cu o interfață de utilizator clară a panoului de bord. Un panou de bord individual poate fi creat pentru fiecare grup de utilizatori, cum ar fi administratori, contabili, proprietari sau îngrijitori. Toate informațiile și funcțiile pot fi accesate cu un singur „clic”, de exemplu, funcții precum scrierea de e-mailuri sau scrisori, efectuarea de apeluri sau crearea de rapoarte. Nu este necesară instruirea, deoarece pentru operarea sistemului sunt utilizate standardele comune. Instrucțiunile pot fi apelate după funcție. Datorită Portalului InterDialog Facility Management ID·FMPortal, arhiva documentelor electronice, funcțiile de raportare, gestionarea programărilor și notițele sunt disponibile pe Internet pentru toți cei implicați în proprietate. ID·FMServiceDesk este platforma de comunicare între administrator și chiriași, proprietari, îngrijitori și punctele de prestare a serviciilor. Cererile chiriașilor sau defecțiunile tehnice ale dispozitivelor sunt gestionate exclusiv digital. Tichete sunt deschise automat pentru raportarea defecțiunilor către sistemele de management al clădirii. Pentru procesarea rapidă a acestora sunt generate automat e-mailuri suplimentare. Procesul complet al fiecărei acțiuni este înregistrat într-un istoric cu un marcaj de timp și identificarea utilizatorului. Expeditorii și destinatarii tichetelor pot apela oricând evaluări statistice. Descrieri detaliate ale sistemului și grafice ale sistemelor D·CloudRE, ID·FMServiceDesk și ID·FMPortal sunt disponibile pe Internet. Contactați-ne la telefon +41 44 586 67 94  sau trimiteți-ne un e-mail: Info@interdialog.ch

Heinz Dornbierer / InterDialog Software AG                                                         

www.interdialog.ch