fbpx

Tomis Villa Grand Resort vă așteaptă la TNI cu oferte speciale și discounturi!

Povestea ta despre bucurie, succes și împlinire începe la câțiva pași de mare, într-unul dintre cele mai luxoase concepte rezidențiale de la malul mării - Tomis Villa Grand Resort – Mamaia Nord!

Tomis Villa Grand Resort aduce luxul în prima linie la plajă! Facilități premium, locație exclusivistă, apartamente de lux! Toate aceste avantaje se reunesc în complexul Tomis Villa Grand Resort. Un complex rezidential ultra modern este promisiunea noastră pentru vacanțele tale de vară în care confortul și starea de bine reprezintă inspirație pentru povești de succes!

Peste 1500 de apartamente spectaculoase, facilități premium și finisaje de top se reunesc într-un concept care promovează un stil de viață exclusivist la câțiva pași de mare.

Facilitatile Tomis Villa Grand Resort – Mamaia Nord : plaja privata, 2 infinity pool, 2 piscine de peste 50 m lungime, 2 piscine de copii, Jacuzzi, zona SPA &Wellness, zone comerciale, 12 restaurante, spatii de joaca si spatiin verzi, 2 gradini tropicale, parcare privata.

Trăiește bucuria unui stil de viață exclusivist la câțiva pași de plajă! 

Termenul de finalizare Tomis Villa Grand Resort – Tronson I este primavara anului 2023, iar pentru Tomis Villa Grand Resort – Tronson II termenul de finalizare este toamna anului 2023.

Unul dintre cele mai exclusiviste locuri în prima linie la plajă poate fi al tău! Investește în ceea ce contează cu adevărat. Investește în viitorul tău!

Sea ~ Live ~ Shine

Vrei să afli mai multe detalii despre proiect? Vino la standul Tomis Villa Grand Resort din cadrul Târgului Național Imobiliar!

Telefon :0724 001 011
Email :Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
www.grandresort.ro
www.tomisvilla.ro