fbpx
Tomis Villa Grand Resort aduce luxul în prima linie la plajă!

Tomis Villa Grand Resort aduce luxul în prima linie la plajă!

Povestea ta despre bucurie, succes și împlinire începe la câțiva pași de mare, într-unul dintre cele mai luxoase concepte rezidențiale de la malul mării - Tomis Villa Grand Resort – Mamaia Nord!

Facilități premium, locație exclusivistă, apartamente de lux! Toate aceste avantaje se reunesc în complexul Tomis Villa Grand Resort. Un complex rezidential ultramodern este promisiunea noastră pentru vacanțele tale de vară în care confortul și starea de bine reprezintă inspirație pentru povești de succes!

Peste 1500 de apartamente spectaculoase, facilități premium și finisaje de top se reunesc într-un concept care promovează un stil de viață exclusivist la câțiva pași de mare.

Facilitatile Tomis Villa Grand Resort – Mamaia Nord : plaja privată, 2 infinity pool, 2 piscine de peste 50 m lungime, 2 piscine de copii, Jacuzzi, zona SPA &Wellness, zone comerciale, 12 restaurante, spații de joacă și spații verzi, 2 grădini tropicale, parcare privată.

Trăiește bucuria unui stil de viață exclusivist la câțiva pași de plajă! 

Termenul de finalizare Tomis Villa Grand Resort – Tronson I este primăvara anului 2023, iar pentru Tomis Villa Grand Resort – Tronson II termenul de finalizare este toamna anului 2023.

Unul dintre cele mai exclusiviste locuri în prima linie la plajă poate fi al tău!

Investește în ceea ce contează cu adevărat. Investește în viitorul tău!

Sea ~ Live ~ Shine

Vrei să afli mai multe detalii despre proiect? Contactează echipa noastră de vânzări!

 

Telefon :0724 001 011

Email :Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

www.grandresort.ro

www.tomisvilla.ro