fbpx
TNI: Investește cu experții imobiliari Casa Nostra!  ROI garantat în Dubai!

TNI: Investește cu experții imobiliari Casa Nostra! ROI garantat în Dubai!

Ne-am înființat deodată cu procesul de ascensiune a Dubaiului, am crescut și ne-am dezvoltat alături de toate proiectele demarate și finalizate în Dubai!!!

12 ani de experiență imobiliară

Atenție Investitorilor! 📢 Deblocați randamente mari de închiriere în inima Dubaiului fără să plătiți taxe pe venit! Nu doar o oportunitate, ci un pașaport pentru oportunități globale. Cu fiecare achiziție de proprietate, acum vă asigurați:

✅ O viză de rezidență în Dubai

✅ Randamente închiriere 8-10%

✅ 0% comision achiziționare

✅0% taxe pe profit 

✅0% dobândă pentru credit

✅ Cel mai sigur oraș de pe glob 

✅ Planuri de  plata în rate între 5 și 8 ani cu 0% DOBÂNDĂ ❗❗❗și plată lunară 1% chiar 0,5% din valoarea prețului proprietății achiziționate!

 ✅ Plăți 100% sigure în conturi deținute de ăguvern 💯

 

🔥Ofertă specială! 🔥 REZERVĂ proprietatea cu MAXIM PROFIT  în Dubai ACUM cu doar 50.000 euro avans și primești cadou din partea noastră un sejur de 5* în Dubai!

Promitem un sejur de vis 🎉 Un mix de distracție, CUNOAȘTERE ȘI DEZVOLTARE PE PARTEA DE BUSINESS; de la proiecte cu plan de plata, la vile, proprietăți gata de locuit până la vânzare și  set up de business uri la cheie! 

Vă invităm să ne cunoaștem în cadrul ediției Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 22-24 septembrie la Palatul Parlamentului și să discutăm despre oportunitățile de investiții în Dubai.

Între timp puteți explora proprietățile din portofoliul Casa Nostra pe websiteul https://casanostra.ae/!

 

wa.me/+971523327003 pentru limba română

wa.me/+971522143879 pentru limba engleză

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI