fbpx
The Agency participa la TNI cu oportunitati de investitii in Dubai

The Agency participa la TNI cu oportunitati de investitii in Dubai

The Agency, agentie imobiliara in Bucuresti, se pozitioneaza ca o companie imobiliara ce aplica cu succes inca din 2010 pana in prezent deviza: Experience Excellence. Suntem una din cele mai tinere si entuziaste agentii imobiliare din Bucuresti, apartinand de grupul ANG care are 4 sedii si 2 divizii in acest moment, si urmeaza sa se extinda atat in Bucuresti, cat si international, prima etapa fiind Dubaiul, oferind proprietati la preturi foarte bune de investitie, cu randament peste 15% si posibilitati de plata in rate la dezvoltator pe 5 ani.

Agentia a fost infiintata de Alexandru si Nicoleta Manea, sot si sotie, care au pornit acest business ca fiind unul de familie, muncind si scaland business-ul impreuna. 

The Agency are grija de clientii sai prin pregatirea continua a echipei sale. In fiecare saptamana, consultantii nostri beneficiaza de roleplay-uri cu teme diverse prin care agentii sunt pusi in diferite situatii, astfel dezvoltandu-si aptitudinile de a gasi in orice problema o solutie si de a livra ceea ce clientii nostri isi doresc, intr-un mod cat mai profesionist.

Suntem prezenti in cadrul Targului National de Imobiliare pentru a va prezenta cele mai noi oportunitati de investitie in Dubai, pentru a va asigura profitul, dar si o locuinta de vis.