fbpx
The 8 Residence Balotești participă la TNI

The 8 Residence Balotești participă la TNI

Casele din cadrul ansamblului rezidenţial The 8 Residence fac parte dintr-un proiect nou pentru tine şi familia ta, ce urmăreşte dezvoltarea liniştită a vieţii cotidiene a fiecăruia dintre noi şi dezvoltarea urbană a Comunei Baloteşti, cât şi a infrastructurii acestei zone.

Te invităm să ne cunoaștem în cadrul Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 22-24 septembrie la Palatul Parlamentului pentru a-ți prezenta avantajele proiectului The 8 Residence Balotești.

Complexul imobiliar The 8 este format din case individuale structurate pe parter, disponibile într-o singură variantă, cu două poziționări ale casei de tip în oglindă, pe 4 coloane de case, cu parcelă teren de 510 mp, cu suprafaţa casei de 115 mpu.

Casele se predau complet finisate, cu materiale de calitate superioară raportate la prețul imobilului şi racordate la toate utilităţile (apă, canalizare, gaze naturale, curent electric, internet, iluminat stradal).

Casa individuală este alcătuită din 4 camere cu o compartimentare eficientă, respectând cerinţele actuale de funcționalitate și spațiu/conviețuire familiară, având  1 hol de intrare, 1 living de tip open-space cu bucătăria cu acces spre terasă și curte, 1 dormitor matrimonial cu 1 baie proprie și 1 dressing privat, 2 dormitoare individuale, cu 1 grup sanitar/baie, 1 hol, 1 cameră tehnică și un acces de urcare în podul tehnic al casei.

Casă beneficiază de curte individuală cu suprafața 510 mp, în care este inclusă amprenta casei (135 mpc), cu un gard împrejmuitor, stâlpi rectangulari şi plasă bordurată, de 150 cm h, iar în partea din fața casei se propune peisagistica naturală la alegerea fiecărui viitor proprietar.

 0753.30.8888  / 0753.40.8888 / 0753.50.8888  

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

the8residencebalotesti 

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI