fbpx
Târgurile imobiliare, o ușă deschisă spre cele mai bune oferte de creditare

Târgurile imobiliare, o ușă deschisă spre cele mai bune oferte de creditare

Încheiat de curând, Târgul Național Imobiliar (TNI), unul dintre cele mai mari și importante târguri imobiliare din țară, a oferit vizitatorilor ocazia de a-și găsi locuința mult dorită, dar și soluția de finanțare potrivită.

Timp de 3 zile, vizitatorii târgului au explorat standurile a 110 companii expozante, cu peste 20.000 de oferte imobiliare pentru toate bugetele. Partener al evenimentului, Imobiliare.ro Finance a atras viitori cumpărători interesați de accesarea unui credit ipotecar în cele mai bune condiții.

La standul Imobiliare.ro Finance, o echipă de brokeri de credite autorizați au oferit vizitatorilor consultanță gratuită pentru obținerea unei oferte de finanțare avantajoase. Experții în creditare au răspuns întrebărilor despre procesul de creditare, au făcut simulări de credit și au oferit soluții personalizate, în funcție de nevoile fiecăruia.

Preferințele observate în rândul viitorilor cumpărători sunt influențate, în principal, de noile modificări fiscale, care vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2024. Peste 95% din vizitatorii standului Imobiliare.ro Finance s-au arătat interesați de achiziționarea prin credit a apartamentelor cu 2-3 camere, în valoarea maximă de 120.000 euro – pragul sub care valoarea TVA va rămâne neschimbată începând de anul viitor.

Odată cu majorarea cotei reduse de TVA pentru locuințe, de la 5% la 9%, ne așteptăm la o creștere a solicitărilor de creditare pe persoană juridică. De asemenea, viitorii cumpărători își vor îndrepta tot mai mult atenția către imobilele vechi, al căror preț este posibil să crească, coroborat cu prețul imobilelor noi.

(Doru Iliescu, Managing Director Imobiliare.ro Finance)

Cu ajutorul echipei de la standul Imobiliare.ro Finance, vizitatorii Târgului Național Imobiliar au făcut primul pas spre achiziționarea unei proprietăți în condiții avantajoase, la momentul potrivit – cota redusă de TVA 5% se va aplica în continuare pentru locuințele la care plata avansului se face înainte de 31 decembrie 2023.

Dacă nu ai apucat să ne faci o vizită la Târgul Național Imobiliar, dar vrei să ai parte de ajutor gratuit în accesarea unui credit potrivit pentru tine, poți solicita o ofertă personalizată online. Află mai multe aici.

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI