fbpx
Târgul de Joburi în imobiliare la TNI

Târgul de Joburi în imobiliare la TNI

Cel mai important eveniment de profil imobiliar din țară, Târgul Național Imobiliar, devine în exclusivitate locul de unde începe recrutarea calificată pentru agenții imobiliari. Vineri 22 septembrie, de la ora 12, ABI si TNI organizează Târgul cu Joburi exclusiv din domeniul real-estate.

Pe masura ce sute de mii de absolvenți ies anual de pe bancile facultăților, statisticile arată că piața muncii aferentă fiecărei specializări nu poate absorbi un numar mare de specialiști. În plus, peste jumatate dintre tinerii absolventi cu studii superioare, nu lucrează în domeniile în care s-au specializat.


Există însă vești bune pentru studenții si absolvenții la inceput de drum, care încearcă să depășească obstacolul lipsei de experiență sau al accesibilității restranse la un loc de muncă bine plătit, printr-o reconversie profesională. O profesie foarte accesibilă cu oameni specializați inițial în domenii extrem de diverse, este cea de agent/broker imobiliar.

Deschiderea târgului de joburi are loc vineri 22 septembrie ora 12. Speakerii invitați la deschidere sunt Dragoș Vîlceanu, fondarorul ABI și Alex Printz, co-fondatorul agenției Mr.Exclusivitate.

Dacă simți că ești pregătit pentru o schimbare în carieră și vrei să încerci un domeniu în care să obții rezultate pe măsura muncii depuse, prima șansă iți este oferită în cadrul Târgului Național Imobiliar, cu ocazia Târgului de Joburi în Imobiliare. Asociația Brokerilor Imobiliari (ABI) si Târgul Național Imobiliar (TNI), oganizează în perioada 22-24 septembrie, un târg de joburi dedicate exclusiv domeniului real-estate.

Candidații participanți la eveniment, vor fi consiliați de către un Coach ABI și sunt sustinuți de către Asociatia Brokerilor Imobiliari, care le va pune la dispozitie gratuit, o serie de cursuri de brokeraj imobiliar, constând într-un program de training la nivel avansat în domeniul compentenţelor legate de real-estate.

De ce este brokerajul imobilar o profesie potrivită pentru tinerii absolvenți?
A fi nou în câmpul muncii este destul de dificil, dar nu trebuie sacrificat chiar totul. Printre cele mai dorite beneficii se află posibilitatea de a avea un program flexibil. Un broker imobiliar iși definește singur programul de lucru și își alege singur proprietatile pe care dorește să le lucreze, veniturile sale depinzand în totalitate de puterea lui de muncă și gradul de implicare. Meseria de broker imobiliar poate fi o solutie viabila pentru cei dornici de câștiguri financiare importante chiar dacă nu au o experiență impresionantă într-un anumit domeniu.

Pentru a lucra ca broker imobiliar este necesar să ai abilități de bun negociator, să poți comunica cu oameni diferiți și să fii convingator. Ești omul potrivit pentru a practica meseria de broker imobiliar dacă iți poți transfera aceste aptitudini într-o nouă carieră. Brokerii imobiliari au networkingul în sânge. Networkingul presupune inițiativă și participarea la evenimente cu obiectivul de a cunoaște și construi relații cu persoane care împărtașesc aceleași interese profesionale.
Brokerii imobiliari nu sunt jucatori pasivi, ci depun efort, își asumă riscuri și ies din zona lor de confort pentru a-și crește mereu șansele de reușită.

Despre ABI:
Asociația Brokerilor Imobiliari este o organizație autonomă, cu caracter non-guvernamental și nepatrimonial. ABI a luat ființă în anul 2010 ca o consecință firească a evoluției pieței imobiliare din România. Atât brokerii/agenții imobiliari, cât și publicul larg au nevoie de o interfață prin intermediul căreia să interacționeze pe baza unor principii solide și respect reciproc.

Despre TNI:
Târgul Național Imobiliar - TNI este evenimentul de referință pentru piața imobiliară din România, ce reunește într-un singur loc, timp de 3 zile: dezvoltatori, agenții imobiliare, instituții financiar-bancare, fonduri de investiții, instituții de asigurări, management imobiliar, industrii conexe, asociații profesionale, investitori strategici și instituționali, precum și presa de specialitate. TNI este cel mai mare eveniment imobiliar din România și unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, având deja o tradiție de 19 ani în acest segment.

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI