fbpx

Sud Rezidential la TNI

Sud Rezidential prezent cu cele mai bune oferte imobiliare din Zona De Sud si promotii la TNI in parteneriat cu BCR,MOBEXPERT SI Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari Din Romania-Urbanis.

SudRezidential.ro, in parteneriat cu BCR, MOBEXPERT si Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania Urbanis va invita la Targul National Imobiliar (TNI)– Palatul Parlamentului in perioada 25-27 Mai.

Veti beneficia de cele mai bune servicii imobiliare, cele mai ieftine oferte imobiliare din piata, cel mai bun pret pe mp,ut Save il ,numeroase discounturi si promotii reale, precum si multe alte surprize placute. Veti putea beneficia deasemenea pe perioada targului de tururi gratuite ale ansamblurilor rezidentiale din Zona De Sud cu transport asigurat in cele mai bune conditii de catre Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari Din Romania si SudRezidential.ro.

Ex .oferte

• Garsoniere Berceni - Metrou Dimitrie Leonida, in ansamblu rezidential de la 22.000 euro, tva inclus.

• Garsoniere duble Berceni Metrou Aparatirii Patriei, in ansamblu rezidential, de la 35.000 euro, tva inclus.

• Apartament cu 2 camere in Berceni- Metrou Aparatorii Patriei, imobil nou, de la 35.000 euro, tva inclus.

• Apartamente cu 2 camere in Berceni sos Oltenitei, in ansamblu rezidential de la 44.000 euro.

•Apartament tip Duplex in Vila P+1+ pod ,3 camere 98 mp utili ,cu teren in proprietate (curte proprie 30 mp ) , complet finisata- 69.900 euro in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida Ansamblu Rezidential VIVA Residence Berceni.

SudRezidential.ro, in parteneriat cu BCR, va derula pe durata evenimentului o campanie de informare asupra produselor bancare, in cadrul careia veti avea posibilitatea sa va verificati gratuit eligibilitatea ,sau sa beneficiati de un Scoring-ul bancar, GRATUIT , in cadrul standului nostru.

Mobexpert , in parteneriat cu SudRezidential.ro va oferi pe durata targului consultanta gratuita in amenajare, precum si “proiectul de amenajare interioara “ pentru noua dumneavoastra locuinta dar si Discount-uri la achizitia de mobilier in valoare de 10 %.

Invitatul de onoare in cadrul standului SudRezidential.ro va fi Studio Plus Residence Grand Arena Berceni– cel mai apreciat concept imobiliar din Zona De Sud, cu o participare in premiera la un eveniment imobiliar prilej cu care va lansa un nou proiect cu o locatie exceptionala marca Studio Plus Residence.

Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania –Urbanis in parteneriat cu SudRezidential.ro va desfasura pe toata durata evenimentului imobiliar o campanie de informare imobiliara asupra produselor propuse spre vanzare prin SudRezidential.ro si va oferii tuturor celor care doresc posibilitatea de a viziona ansamblurile rezidentiale,transportul si prezentarea ansamblurilor fiind asigurate de catre SudRezidential.ro pe toata durata evenimentului imobiliar.

Va asteptam cu interes la Targul National Imobiliar (TNI) in perioada 25-27 MAI, sa ne bucuram impreuna de cele mai bune promotii ale verii.

Catalin Grigore .General Manager SudRezidential.ro

 

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI