fbpx

SUD REZIDENTIAL la TNI

SUD REZIDENTIAL - Oferte concrete la TNI

SUD REZIDENTIAL.ro participa la editia de toamna a Targului National Imobiliar, din perioada 28-30 Septembrie la Palatul Parlamentului, cu cele mai bune proiecte imobiliare din Zona de Sud,numeroase promotii si discounturi precum si multe surprize pentru clientii aflati in cautarea unei locuinte noi in zona de sud sau in Rahova.

Sud Residence propune cele mai mici preturi de pe piata , pretul pe mp util incepand de la 600 EURO tva 5 % inclus, fiind si cel mai mic din piata la ora actuala.

Oferte concrete din portofoliul agentiei imobiliare Sud Rezindential :

- Garsoniere langa statia de Metrou Dimitrie Leonida complet finisate - 21.000 EURO+ loc de parcare inclus in pretul apartamentului .

- Apartamente 2 camere langa statia de Metrou Aparatorii Patriei - 34.900 EURO

-Apartamente 3 camere incepand cu 51.000 EURO o suprafata utila de 67 mp complet finisate si un aer conditionat bonus , plus un loc de parcare inclus .

- VILE LA PRET DE APARTAMENT in Viva Residence situat langa statia de metrou Dimitrie Leonida - 69.900 EURO suprafata utila de 100 mp complet finisata si disponibila imediat + teren 91 MP .

In cadrul Targului National Imobiliar TNI, SUD REZIDENTIAL lanseaza cel mai nou , modern si inovator ansamblu rezidential din zona de sud si anume Sud Residence , care vine in intampinarea publicului cu cel mai mare proiect al sau avand un numar total de 10 blocuri cu un regim de inaltime redus, practic un cartier unde vom avea 250 unitati locative, spatii comerciale, locuri de joaca pentru copii, si parcari pentru toti rezidentii .

- apartament 2 camere complet finisat loc parcare inclus 63 mp util (balcon inclus) 38.000 euro tva 5 % inclus

- apartament 3 camere complet finisat,loc parcare inclus,100 mp util (balcon inclus) 65.000 euro tva 5% inclus.

Toate apartamentele se livreaza clientilor complet finisate : (gresie, faianta, parchet, usi de interior , prize, calorifere , obiecte sanitare la bai si centrala termica pe gaze la bucatarie )bransate la toate ultilitatile si contorizate separat , in plus Sud Residence ofera rezidentilor un loc de parcare pentru fiecare apartament cumparat un beneficiu care pana nu demult era scump taxat de catre alti dezvoltatori .

Vizitatorii TNI pot gasi la standul Sud Rezidential cele mai ieftine si bune oferte,promotii,mobilier si locuri de parcare incluse in pret,cea mai ieftina garsoniera,cea mai ieftine vila,asistenta bancara gratuita in stand oferita de BCR si transport asigurat vizitatorilor pe durata evenimentului imobiliar cu masinile companiei.Pentru mai multe informatii si vizionari va invitam sa ne cunoastem in cadrul Targului National Imobiliar TNI !

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI