fbpx

Senior Residence la TNI

Senior Residence Otopeni este amplasat chiar in orasul Otopeni ceea ce face ca acesul sa fie unul excelent avand in vedere amplasamentul ideal ales de dezvoltatorul proiectului. Distanta mica fata de D.N.1, punctele de interes major sau fata de centrul orasului urca acest proiect pe loc fruntas in topul imobilelor rezidentiale din Zona de Nord.

Arhitectura imobilului , compartimentarea spatiilor locative, spatiile oferite spre vanzare, functionalitatea foarte buna a intregului proiect, modul excelent de finisare a apartamentelor, gradul sporit de confort, siguranta si liniste, sunt numai cateva din criteriile care pot conferi acestui imobil avantaje reale.

Senior Residence reprezinta un proiect imobiliar extrem de bine conceput, care ofera spre vanzare garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere in imobil cu regim de inaltime de P+2+M, spatioase, finisate complet si dotate. Inca de la inceput proiectul a fost conceput si dezvoltat sa ofere rezidentilor sai posibilitatea de a locui intr-un imobil nou, atent construit, respectand in tocmai noile norme cu privire la siguranta constructiilor.

Pe langa achizitionarea prin credit sau cash, dezvoltatorul propune o varianta extrem de avantajoasa pentru cumparatori: RATE LA DEZVOLTATOR cu 25 % avans si rate pe 10 ani.

Intregul imobil a fost gandit ca si un spatiu intim, in care confortul si linistea atat de necesare oricui sunt cerinte absolute, tocmai de aceea imobilul este amplasat intr-o zona linistita si aerisita a Otopeniului, in care rezidentii se pot relaxa iar apartamentele au inclus in pret pe langa T.V.A. si cate un loc de parcare delimitat , pretul apartamentelor incepand cu 42.000 euro.

Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate , indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales de dezvoltatorul proiectului este unul excelent , aflat intr-o zona care dispune de infrastructura complete.

 

 

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI