fbpx
Reprezentanții Sobha sunt prezenți în cadrul TNI cu oportunități de investiții!

Reprezentanții Sobha sunt prezenți în cadrul TNI cu oportunități de investiții!

Dezvoltatorul imobiliar din Emiratele Arabe Unite, Sobha Realty a lansat în această săptămână încă un turn emblematic „330 Riverside Crescent” în Hartland II, la doar 10 minute de Burj Khalifa, Dubai.

„330 Riverside Crescent” contribuie la orizontul unic al Dubaiului. Cu vedere la apă, zgârie-nori va include apartamente cu unul sau două dormitoare.

La Sobha Realty, credem în crearea unor experiențe unice, iar ‘330 Riverside Crescent’ întruchipează valorile noastre pentru a oferi cele mai înalte standarde de viață tuturor rezidenților noștri. Reprezentanții Sobha Realty vă invită să vă cunoașteți în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI care are loc în loc în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului și să discutați despre oportunități de investiții în Emiratele Arabe Unite!

Proiectul este dezvoltat cu o atenție deosebită asupra detaliilor pentru a satisface nevoile tuturor rezidenților noștri. Scopul nostru este să ridicăm nivelul de referință al industriei imobiliare și să oferim o experiență de viață.

Dubai a atras o multitudine de investitori prin ofertele sale imobiliare profitabile și s-a poziționat ca una dintre cele mai moderne și progresive piețe pentru proprietățile de lux. Sobha a depus eforturi considerabile pentru a contribui la sectorul imobiliar din Dubai.

Facilități de lux la 330 Riverside Crescent

Acest masterplan oferă facilități de lux: lagune cu plaje, club house, teatru în aer liber, sporturi nautice, paddle boarding, terenuri de tenis și volei, sală de sport în aer liber, skate park, zonă de joacă pentru copii etc.

Cu o abordare inovatoare și modernă, noul nostru proiect oferă un stil de viață și este un exemplu perfect al eforturilor noastre de a răspunde nevoilor tot mai mari ale pieței imobiliare. Ne așteptăm ca ‘330 Riverside Crescent’ să fie una dintre comunitățile preferate pentru investitorii locali, precum și la nivel mondial și ne angajăm să continuăm să dezvoltăm și mai multe reședințe de înaltă calitate pentru clienții noștri.

Noul proiect este situat strategic în apropierea principalelor atracții și destinații din Dubai. De asemenea, oferă priveliști excepționale către Creek Harbour, asupra comunității și lagunelor și, de asemenea, a Hipodromului din Meydan.