fbpx
RentGuard oferă soluții complete și inovatoare pentru managementul proprietăților de închiriat

RentGuard oferă soluții complete și inovatoare pentru managementul proprietăților de închiriat

În ultimii ani, evoluția tehnologiei pe piața imobiliară a înregistrat o dinamică foarte mare. Trecerea la vizionările tradiționale la cele virtuale, de la vânzările one-to-one la cele digitale, au devenit inevitabile pe această piață. Însă, în continuare, sunt multe arii de descoperit și acoperit. În acest context, RentGuard, pionier în digitalizarea sistemului imobiliar din România, oferă acum soluții complete și inovatoare de property management. Totul a pornit de la analizarea în detaliu a pieței din România, fiind astfel identificată o nevoie reală pentru gestionarea proprietăților de închiriat într-un mod inteligent și rapid.

”Suntem prima compania care a dezvoltat in-house o soluție digitală pentru managementul proprietăților. Cel mai important jucător al lumii imobiliare este clientul, indiferent că vorbim de dezvoltatori, agenți, proprietari sau chiriaș. Cu ajutorul serviciilor RentGuard, clienții își vor gestiona mult mai rapid proprietățile și vor câștiga timp pentru arii la fel de importante din viața lor. A face oamenilor o viață mai bună este un scop pe care îl urmărim în tot ceea ce facem. Obiectivul nostru concret este să creăm un mediu imobiliar educat, sigur și rentabil”, a declarat Eduard M. Ancuța, founder RentGuard.

 

RentGuard – un mod inteligent de a gestiona proprietățile și o soluție personalizată pentru toți jucătorii din piață

Platforma RentGuard  este o soluție 100% digitală, ușor de gestionat, cu o interfață friendly care oferă o serie vastă de funcționalități pentru:

  1. Property Manageri

Poți configura și administra un număr nelimitat de proprietăți, având vizibilitate pe venituri și cheltuieli, randament financiar al proprietăților și alte servicii conexe procesului de property management.

  1. Proprietari

Poți administra toate proprietățile pe care le deții și poți avea o comunicare facilă cu chiriașii prin indexarea facturilor, a costurilor și veniturilor ce țin de proprietate sau a altor servicii conexe procesului de închiriere.

  1. Chiriași

Poți crea o relație cu proprietarul bazată pe încredere și transparență. În plus, poți administra direct din platformă tot ce ține de utilități, plăți și facturi.

 

Avantajele oferite de platforma RentGuard

Platforma RentGuard oferă mai multe avantaje printre care menționăm:

Dashboard Personalizat — Regăsești acțiunile principale într-un singur loc. Poți contacta chiriașii sau poți vedea statusul plăților și al contractelor.

Evaluare chiriaș — Poți lua cea mai bună decizie privind alegerea chiriașilor cu ajutorul evaluării RentGuard care include scorul FICO, venitul personal, dar și alte metode KYC moderne.

Management rapid contracte — Poți vedea în timp real statusul contractelor, poți contacta rapid chiriașii, adaugă noi facturi sau cheltuieli cu prestatorii de servicii.

Randament proprietate — Analizăm detaliile financiare disponibile pentru proprietățile tale și calculăm randamentul în funcție de veniturile tale, prețul de achiziție și alte informații relevante.

Sharing facturi — Adaugi cu ușurință facturile corespunzătoare fiecărui furnizor și alegi în sarcina cui este plata facturilor, a proprietarului sau a chiriașului.

În plus, utilizând RentGuard poți să reduci timpul alocat administrării proprietăților tale cu până la 35%.

Te invităm să ne cunoaștem la standul Rentguard din cadrul Târgului Național Imobiliar TNI din perioada 28-30 octombrie.

Mai multe informații găsești pe https://rentguard.ro/