fbpx
RE/MAX Action

RE/MAX Action

Fiecare tranzacție imobiliară finalizată la RE/MAX Action ne-a pregătit să ne ingrijim temeinic de proprietatea ta. Fie ca te gȃndești să vinzi, să cumperi, să ȋnchiriezi sau să investești, te invităm să ne contactezi. Te vei bucura de o experiență de tranzacționare care ȋți va solicita minim de efort și stres, ȋn cele mai bune condiții pe care le poate oferi piața imobiliară.

Suntem 15 consultanți de vȃnzări profesioniști și oferim servicii de consultanță tuturor celor interesați de tranzacții imobiliare (vȃnzări, cumpărări sau ȋnchirieri de apartamente, case, terenuri, spații de birouri sau spații comerciale).

Ne recomandă cele peste 1.000 de apartamente vȃndute ȋn exclusivitate din CARTIERUL SOLAR, reprezentarea spre vȃnzare a celor 2.000 de apartamente din cadrul complexului rezidențial AQUA CITY și multe alte tranzacții imobiliare complexe.

Asociații noștri de vȃnzări ȋți vor oferi implicare, devotament, perseverență și seriozitate.

La RE/MAX Action ȋmpărtășim valorile și profesionalismul ce au făcut din REMAX rețeaua imobiliară numarul 1 ȋn lume!

RE/MAX Action este agentia care aduce ȋn Romȃnia modelul american de business plin de dinamism și construiește o echipă de top ȋn imobiliare. Toți clienții biroului nostru sunt însoțiți în etapele procesului de vânzare pentru ca aceștia să își aleagă locuința mult visată. Alaturi de o echipa de vȃnzări experimentată, cu pasiune și o mare dorință de reușită, biroul RE/MAX ACTION este pregătit să preia în reprezentare exclusivă sau deschisă orice proiect imobiliar sau proprietate existentă ȋn piața imobiliară românească.

Ce spun clienții noștri:

“Am ȋntȃlnit un agent de vȃnzări imobiliare pe nume Răzvan Mincu de la Agenția RE/MAX Action. Prietenos, comunicativ, m-a ajutat de fiecare dată cu sfaturi și recomandări, am fost ținut la curent cu fiecare pas al procesului de cumpărare a unei locuințe.

Lucrează rapid, eficient, un adevărat profesionist. Il recomand cu cea mai mare căldură!” Marina

 “Descriu relația mea cu domnul Adrian Rus ca un parteneriat eficient ȋn urma căruia am devenit proprietara unui apartament cochet, potrivit nevoilor noastre.

Am apreciat stilul concis, lipsit de subȋnțeles sau promisiuni ȋn van, abordat cu perseverență de către reprezentantul RE/MAX Action.

Consider aceste atribute, alături de seriozitate și dedicare ca fiind esențiale pentru desfășurarea activității ȋn domeniu și mă bucur că le-am ȋntȃlnit la dl. Rus.

Ȋl recomand cu ȋncredere persoanelor interesate de ȋncheierea tranzacțiilor la care visează.” Mădălina Dulceanu

Contact:

RE/MAX Action

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0744387947