fbpx
Proiect rezidențial NOU în nordul capitalei!

Proiect rezidențial NOU în nordul capitalei!

Ansamblul rezidențial cu acces privat Magnolia Urban Residence are un stil arhitectural elegant, modern și distinct față de orice altceva se gasește în zona, cu detalii întâlnite doar la proiectele premium și este situat în zona de nord a municipiului Bucureşti, Sectorul 1, pe Şoseaua Bucureşti – Târgovişte numărul 42, la 15 minute de mers pe jos de staţia de metrou Străuleşti și în apropiere de restaurantul 2 Cocoși. 

Ansamblul de apartamente este compus din 2 imobile a câte 6 etaje fiecare, unul cu 2 tronsoane şi unul cu 3, însumând o suprafaţă construită de peste 19.000 m.p. 

Termenul de finalizare pentru primul imobil, cu 2 scări, este Decembrie 2021, iar pentru cel de-al doilea Iunie 2022. 

În total vor fi 168 de apartamente tip studio sau de 2 şi 3 camere:

- 30 de studiouri (12 în faza I și 18 în Faza II) cu o suprafață construită ce variază între 59,05 și 68,85 m.p.c. și cu bucatarie deschisă, iar pentru că spațiul generos permite, zona de dormit este separată printr-un glaswand de camera de zi, pentru a asigura intimitate. Toate apartamentele beneficiază de o terasă între 7,3 si 9,1 mp ce este accesibilă atât din zona de living cât și din zona intimă a dormitorului, iar ferestrele sunt fullsize, din pardoseală până la grindă, pentru a asigura lumina naturală. Ele sunt distribuite între etajul 1 și etajul 6, câte unul pe etaj, fiind protejate de unitățile care îl înconjoară.

-  63 de apartamente cu 2 camere (26 în faza I și 37 în Faza II) disponibile în 2 variante, cu 1 sau 2 terase cu dimensiuni ce variază între 6,3 si 17 m.p. și cu o suprafață construită între 70,45 și 87,45 m.p., cu bucătărie închisă, fiind ideale pentru tineri sau familii la început de drum. Apartamentele de 2 camere sunt distribuite între parter și etajul 6, câte două pe etaj.

-  75 de apartamente cu 3 camere (30 în faza I și 45 în Faza II) disponibile tot în 2 variante, cu 1 sau 2 terase cu dimensiuni ce variază între 7,6 si 8,7 m.p. și cu o suprafață construită între 81,90 și 98,50 m.p., distribuite între parter și etajul 6, câte două pe etaj.

De asemenea, ansamblul va dispune de 65 de locuri de parcare subterane şi 165 supraterane, acccesul în complexul privat realizându-se atât din Şoseaua Bucureşti – Târgovişte cât şi din strada Nicolae Nicoleanu.

Ansamblul rezidenţial este situat într-o zonă aerisită, cu spaţii verzi, dar care îți oferă totodată acces rapid către orice zonă datorită infrastructurii transportului urban (metrou, autobuz, taxi). Zona în care este amplasat beneficiază de investiţii atât în sectorul public cât şi în sectorul privat: în vecinătate se va construi viitorul spital municipal, în apropiere găsești supermarketuri precum Lidl, Kaufland, Mega Image, precum și școli, grădinițe și alte puncte de interes. Stația de autobuz este situată exact în fața ansamblului. 

Imobilele pot fi cumpărate direct de la dezvoltator, ele făcând parte împreună cu cele 32 de case cochete finalizate din cadrul Magnolia Urban Gardens din comunitatea rezidenţială Magnolia Urban și atât proiectantul general (Lora Construct) cât și Antreprenorul General (Visio Construct) sunt parteneri extrem de serioți, recunoscuți în domeniu.

Vino să vezi apartamentul showroom pentru a te convinge că un apartament în Străulești, zona 2 Cocoși, aproape de metrou, este alegerea perfectă pentru tine!

Intră pe site-ul  www.magnoliaurbanresidence.ro  pentru a afla mai multe informații sau ia legătura cu unul dintre agenții noștri de vânzări la numărul 0749 013 353 pentru a programa o vizionare!