fbpx

Premier Service

Proiectul PREMIER a fost conceput in anul 1994, fiind lansat oficial la data de  13 februarie 1995, odata cu infiintarea SC PREMIER SERVICE SRL.

La fel ca intreaga societate romaneasca din acele vremuri , timida piata imobiliara era intr-o continua cautare de solutii si asezare pe criterii solide. Nu sunt multi cei ce au trait fenomenul imobiliar din interior sau  isi amintesc problemele, frustarile , framantarile dar si bucuriile de inceput ale acestei profesii. Toate acestea, pe o piata imobiliara ce era indreptata, la acea vreme, spre zona centrala si de Nord a Capitalei , zone ce captau interesul majoritatii investitorilor. Cu o asemenea balanta inclinata excesiv spre zona de Nord , un proiect imobiliar serios pe zona de Sud nu putea avea succes fara a avea la baza criterii juste, competente si profesioniste, fara a scoate in evidenta si a pune in valoare avantajele pe care aceasta zona le avea.

Apropierea de centrul Capitalei , mijloacele de transport in comun( metroul, cu cele 7 statii din sectorul 4, a fost marele avantaj! ), infrastructura deja existenta , lipsa unui trafic sufocant, densitatea mica de locuitori, parcurile , spatiile verzi, pietele , au fost punctele pe care s-a bazat ascensiunea zonei de sud in preferintele clientilor nostri.

Proiectul PREMIER s-a bazat in principal pe acoperirea cu profesionalism si justete a fiecarei subzone in parte, pe scoaterea in evidenta a calitatilor si avantajelor oferite de acestea.

Ascensiunea companiei noastre a fost rapida si eficienta , constituindu-se in scurt timp si cu ajutorul autoritatilor locale si al factorilor responsabili( notariate de stat, apoi publice, administratii financiare, judecatorii, birouri de carte funciara, primarii , politie, etc ) , ca un factor de echilibru , stabilitate si corectitudine pe plan local.

Clientii nostrii , remarcand consecventa, profesionalismul si loialitatea cu care ne-am urmat dezideratele , ne-au numit mai intai “ Agentia imobiliara a cartierului Berceni “, apoi “ Agentia imobiliara a Sectorului 4 ” si intr-un final “ Agentia imobiliara a zonei de Sud “.

Am depasit granitele Capitalei si ale sectorului 4 numai atunci cand zonele limitrofe acestuia ( Popesti-Leordeni, Frumusani, Berceni, Vidra ) ne-au putut oferi, prin potential si infrastructura, bazele acestei extinderi.

Capacitatea de a ne impune intr-o maniera atat de categorica pe piata imobiliara din aceasta zona a izvorat atat din resursele umane de care a dispus compania noastra, dar si din grija acordata detaliilor specifice profesiei. Agentii imobiliari , consilierii, personalul auxiliar, conducerea societatii dar si toti colaboratorii nostrii, indiferent de nivel, au creat o adevarata stare de spirit , consacrand in acest fel  brandul PREMIER.

Ca o logica fireasca, proiectul PREMIER a continuat sa se dezvolte, sa se extinda. Activitatea intensa si laborioasa inceputa in anul 2005 in judetul Ilfov, cu precadere in orasul Popesti-Leordeni si-a aratat in foarte scurt timp roadele. Proiecte ambitioase au facut din PREMIER un adevarat promotor si dezvoltator imobiliar in aceasta zona, luand astfel nastere puncte de interes local, de o amploare deosebita, proiecte ce alta data vizau doar zona de Nord a Capitalei si Judetul Ilfov.

S-a format o adevarata echipa specializata in marketingul imobiliar, echipa ce nu a lasat nimic la voia intamplarii. A coordonat minutios lansarea fiecarui nou proiect, cu aceeasi tenacitate diversificandu-si permanent gama de servicii oferite clientilor sai. Fecare sfarsit de drum inseamna de fiecare data inceputul altuia...

Sa ne uitam un pic la modul in care arata acum zona de Sud a metropolei bucurestene si apoi sa incercam a  ne aminti, a ne uita in urma... la ce era!. Sa comparam acele cateva buticuri pierdute pe cateva artere principale ( poate vi le mai amintiti , atunci ne pareau adevarate supermarketuri !... ) cu ce avem acum... Sun Plaza, Carrefour, City Mall, Metro, Real, Grand Arena, Selgros, Plus, Obi, Hornbach, Dedeman, Practiker.

Avem pretentia ca am evoluat in aceeasi masura . Pentru si impreuna cu Dumneavoastra...

Si lucrurile nu se opresc , cu siguranta, aici ...

Nu am vandut niciodata vise, ci doar oportunitati !

 

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI