fbpx

Premier la TNI

Premier strânge toată Zona de Sud într-un singur loc!

Premier prezintă la TNI toate ofertele imobiliare aflate la vânzare pe piaţa Zonei de Sud (Bucureşti şi Ilfov).

Compania şi-a făcut un deziderat din a prezenta publicului larg, pe lângă proiectele proprii, întreaga paletă de imobile finalizate, aflate în curs de finalizare sau la stadiu de proiect din zona de sud a metropolei. Astfel, pe lângă ofertele consacrate ce între timp au trecut deja la etapele superioare (Gama Residence 3, Apollo Residence 2, Corvaris Residence 3, Family Residence 2, Lotus Residence, Brown Residence 3, Studio Plus Grand Arena, Metropolitan Residence, Nova Residence, Sabina Residence, Iris Residence, Sunny Villa, Nova Residence, Astrelor Residence ), la standurile Premier veţi întâlni şi ultimele ansambluri rezidenţiale aflate în stadiul de dezvoltare.

Enumerăm doar câteva dintre proiectele noi cu care Premier vă va întâmpina pe data de 28 septembrie:

Sud Garden, un proiect ce oferă vile înşiruite(tip bungalow) şi individuale, precum şi apartamente, în cadrul aceluiaşi complex rezidenţial. Aflat în apropierea metroului Dimitrie Leonida (Şoseaua Berceni), ansamblul se încadrează în preferinţele actuale ale cumpărătorilor, nu se desfăşoară pe înălţime, ci curpinde imobile cochete cu regim mic de înălţime,( Parter+2 etaje şi Mansardă).

Metalurgiei Residence, cel mai nou ansamblu de apartamente din Sectorul 4, un condominiu aflat la doar câteva minute de Carrefour Grand Arena, ce se dezvoltă pe o suprafaţă de aproximativ 4.000 mp. Ansamblul , poziţionat excelent şi tranzacţionat la preţuri aproape fără concurenţă pe zonă, propune garsoniere şi apartamente ingenios proiectate şi având o arhitectură exterioară modernă, plină de îndrăzneală şi prospeţime.

Sud Residence Berceni, cel mai nou proiect din această zonă ce propune apartamente optimizate pentru programul Prima Casă. Apartamentele din componenţă sunt compartimentate judicios, dispun de balcoane generoase gen terasă, având la baza proiectării 3 deziderate: funcţionalitate, confort şi un preţ de achiziţie accesibil. Fiecare unitate locativă este racordată la toate utilităţile, dispune de centrală proprie şi se predă complet finisată (gresie, faianţă, parchet, instalaţii electrice, termice, sanitare, uşi interioare, radiatoare, obiecte sanitare, zugrăveli lavabile), existând şi posibilitatea personalizării după gustul, necesităţile şi dorinţele beneficiarului. Aşadar, tinerii aflaţi la început de drum au acum o nouă oportunitate prin Sud Residence Berceni.

La Livada Residence, un complex aflat în sectorul 4 al Capitalei ( lângă facultatea Spiru Haret) ce şi-a propus să ofere vile la preţ de apartament şi apartamente la preţ de garsonieră. Poziţia privilegiată a condominiului a stârnit un mare interes în rândul celor ce-şi doreau un imobil cu curte proprie, situat într-o zonă liniştită şi totuşi în apropierea mijloacelor de transport, a arterelor principale şi a infrastructurii Bucureştiului, la un preţ accesibil. Aceleaşi cerinţe le îndeplinesc şi noile imobile proiectate în cadrul La Livada Apartments, a doua etapă a proiectului. Ca şi vilele, garsonierele şi apartamentele se vând complet finisate, au centrală proprie şi sunt racordate la toate utilităţile oraşului (apă, canalizare, gaze naturale, energie electrică). Apartamentele de la parter dispun de curţi proprii, cu suprafeţe între 15 şi 35 mp

Stella Village, un nou concept de vile triplex, având curte proprie, imobile de cărămidă ce se pot edifica şi pe terenurile aflate deja în proprietatea celor interesaţi. Proiectarea acestui model a pornit ca urmare a nenumăratelor caracteristici:

• Să fie situat în zone urbane

• Să aibă acces facil la mijloacele de transport în comun şi infrastructura Capitalei (şcoli, grădiniţe, licee, pieţe)

• Să deţină o curte proprie (de dimensiuni reduse) în care o familie cu 3-5 membri să-şi poată desfăşura activităţile cotidiene

• Să fie racordat la toate utilităţile (apă curentă, canalizare, energie electrică, gaze naturale)

• Să deţină 2 locuri de parcare

• Să fie compartimentat în zonă de zi plus 3 dormitoare

• Modalităţi de plată flexibile.

Vila Foişor- cel mai nou ansamblu de locuinţe din sectorul 3 al capitalei ( în perimetrul Octavian Goga - Nerva Traian - Bulevardul Unirii), în care beneficiarii vor locui într-o zonă liniştită, dar totuşi foarte aproape de centrul modern al oraşului. Vila Foişor este compusă din P+4 etaje şi un al 5-lea retras, insumând un număr de 23 de apartamente, de 2 camere, cu suprafeţe utile situate între 52-57 mp. Proiectul este dezvoltat de o echipă cu peste 10 ani de experienţă în domeniul construcţiilor rezidenţiale, garantând asftel, până la cel mai mic detaliu, calitatea construcţiei şi a materialelor de finisaj folosite, ceea ce oferă linişte şi confort. Preţurile apartamentelor din Vila Foişor sunt cu mult sub cele ale imobilelor din aria respectivă construite în anii 1980-1989.

Berceni Lake Village. Probabil oferta târgului pentru doritorii de case pe pământ: 51.000 euro pentru o vilă individuală, din cărămidă, racordată la toate utilităţile şi dispunând de curte proprie în suprafaţă de 300 mp. Departe de aglomeraţia urbană, într-o locaţie deosebită, la câteva minute distanţă de Bucureşti, într-un ansamblu exclusiv de vile noi, Berceni Lake Village vă propune vile single şi tip duplex, cochete, cu un design modern, spaţii bine compartimentate şi foarte generoase invadate de lumină naturală, acompaniate de o grădină plină de viaţă şi culoare. Imobilele ies în evidenţă prin arhitectura elegantă cu linii simple şi finisaje de calitate, unde poţi începe săptămâna cu o cafea pe terasă şi o poţi încheia cu o petrecere între prieteni în propria grădină. Accesul de la şi către acest ansamblu se face în condiţii civilizate direct din Şos Berceni, fără a mai fi necesar alegerea unor rute ocolitoare în situaţii generate de traficul urban.

Am putea menţiona cel mai mic preţ cu care compania vă aşteaptă la standuri, 24.500 euro pentro o garsonieră aflată în zona Brâncoveanu, dar mai interesant este de specificat gama variată de produse şi promoţii cu care vizitatorii TNI vor fi întâmpinaţi.

Vă aşteptăm!

 

 

 

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI