fbpx
Pavilion Green Homes in cadrul TNI

Pavilion Green Homes in cadrul TNI

Pavilionul Green Homes este un spațiu amenajat în cadrul târgului imobiliar TNI București și promovează responsabilitatea față de mediul înconjurător pe toată durata ciclului de viață a unei clădiri prin certificarea proiectelor rezidențiale de locuințe verzi.
Parteneriatul dintre Romania Green Building Council (RoGBC) și Târgul Național Imobiliar (TNI) are ca scop principal educarea cumpărătorilor în privința beneficiilor unei locuințe verzi, mai sănătoasă și de calitate superioară, prietenoasă cu mediul, remarcând totodată posibilitatea finanțării printr-un Credit Imobiliar Verde oferit de băncile partenere.

Pavilionul Green Homes găzduiește și Furnizorii de Soluții care reprezintă o resursă valoroasă pentru dezvoltatorii de clădiri certificate GREEN HOMES, cel mai cunoscut sistem de certificare verde pentru sectorul rezidențial din România. Denumirea de „Furnizor de Soluții pentru Locuințe Verzi” se aplică companiilor și specialiștilor implicați în proiectarea și construcția locuințelor, precum: arhitecți, proiectanți, ingineri, constructori, producători și furnizori de materiale de construcție și echipamente pentru operarea clădirii și alții.

Proiecte rezidențiale verzi, produse inovatoare și sustenabile, exemple de bune practici, oportunități de dezvoltare și educație, implicare civică și colaborare - toate acestea pot fi găsite și discutate în cadrul Pavilionului Green Homes!
Pentru mai multe informații contactați Romania Green Building Council la adresa email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.