fbpx
Oportunitate exclusivă de investiție pe Riviera Maya prezentată la TNI!

Oportunitate exclusivă de investiție pe Riviera Maya prezentată la TNI!

Compania Imobiliare Dubai participă la ediția Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 22-24 septembrie la Palatul Parlamentului și prezintă în exclusivitate un proiect deosebit, amplasat în cel mai atractiv loc in Caraibe: Otonomus Tulum- o emblemă a luxului pe Riviera Maya.

"Suntem onorați să reprezentăm în exclusivitate unul dintre cei mai mari dezvoltatori din Las Vegas și ne bucurăm că am primit exclusivitatea vânzării Otonomus Tulum. Această colaborare le oferă clienților noștri ocazia rară de a se bucura de proprietăți exclusive în Tulum, Mexic. Înconjurat de frumusețea naturală a Junglei Maya, de nisipul alb și marea cristalină a Caraibelor, noul proiect Otonomus Tulum este o combinație de lux, frumusețe naturală și avantaje financiare unice. Pentru Imobiliare Dubai, clienții noștri sunt prioritatea noastră. Prin această nouă colaborare cu Otonomus Tulum, continuăm să ne consolidăm angajamentul de a aduce pe piața din România cele mai bune oportunități de investiții și cele mai bune proiecte imobiliare din lume. Cu Otonomus Tulum, aducem în România nu doar o proprietate, ci o experiență, un stil de viață și, cel mai important, o viziune ce susține motto-ul companiei: Invest today for a better tomorrow!", a declarat Mircea Brânzei, Owner & Founder Imobiliare Dubai.

 Otonomus Tulum este un complex exclusivist de lux, care amintește de un resort, având 48 de unități (studio, 1BR, 2BR), pe 4 etaje. Toate unitățile dispun de o piscină privată, fiind complet echipate și mobilate, înconjurate de frumusețea naturală a Junglei Maya, de nisipul alb și marea cristalină a Caraibelor.

Achiziționează o unitate în Otonomus Tulum la stadiul de proiect, și vei obține o creștere a valorii de 18-20% la finalizarea acestuia. Acest procentaj se bazează pe succesul recent al proiectului SOLD-OUT Casa Cedra din Tulum, care, imediat după finalizare, a înregistrat o creștere similară a valorii.

Prețurile proprietăților cresc vertiginos iar cererea pentru închirierea proprietăților de vacanță din Tulum a înregistrat o creștere impresionantă de 66% în perioada 2020-2021-2022, trecând peste impactul pandemiei globale și nu dă semne de încetinire.

Cu ocazia acestei lansări, clienții fideli Imobiliare Dubai vor beneficia de acces prioritar și de prețuri speciale: unități cu piscină privată, cu plan de plată în rate, de la 175.000 $, înconjurate de frumusețea naturală a Junglei Maya, de nisipul alb și marea cristalină a Caraibelor. La doar 2 minute de plajă, 3 minute de restaurante, baruri și cluburi, 8 minute de centrul orașului Tulum și 20 de minute de aeroport.

Clienții noi sunt invitați să se înregistreze pe lista de așteptare pentru a putea accesa portofoliul Otonomus Tulum, printr-un mesaj pe WhatsApp la +40722 (621) 436.

 

 

 

 

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI