fbpx
Oportunitate de investiții: Proiect imobiliar NOU în Mamaia Nord!

Oportunitate de investiții: Proiect imobiliar NOU în Mamaia Nord!

Am pornit la drum cu pasiunea noastră pentru construcții şi aşa a luat naştere s.c. O.B.A. Different By Luxury s.r.l.

Suntem unii dintre cei mai de succes dezvoltatori imobiliari din Mamaia Nord, cu o experiență vastă în domeniul construcțiilor și cu scopul principal de a ne diferenția de concurență prin CALITATEA, ATENȚIA și multiplele BENEFICII oferite clienților noștri!
In noul an pregătim intrarea pe piaţă cu peste 300 de apartamente noi în diferite zone deosebite din Mamaia Nord și vă punem la dispoziție o varietate mare de apartamente cu una, doua și trei camere, precum și penthouse-uri care redau noțiunea de spațiu generos dând naștere unui sentiment de privilegiu și încântare.

Prin metode de plată standard sau rate lunare direct la dezvoltator, vom oferi servicii excepționale pe tot parcursul procesului de cumpărare și vom gestiona relația cu clienții de la schimbul de contracte până la finalizarea procesului dar și după ocupare.

Căutăm să creăm locuri frumoase, de succes, caracterizate prin calitatea designului lor, a spațiilor externe, a transportului și a accesului la locuri de muncă și facilități, construcțiile noastre aflându-se la o distanță mica de plajă, de numeroase restaurante, baruri și viața de noapte vibrantă a orașului.

CALITATEA ESTE CUVÂNTUL CHEIE ÎN TOT CEEA CE FACEM!
La OBA different by luxury, punem clienții în centrul deciziilor noastre iar calitatea are prioritate, de la alegerea locației și stilului potrivit proceselor de construcție pe care le practicăm, la alegerea materialelor pe care le folosim și finisarea acestora până la cel mai mic detaliu pentru că ne dorim să satisfacem nevoile și celui mai exigent client!

Îndeplinim standardele spațiale specifice si ne asumăm foarte serios responsabilitățile față de clienții noștri, de mediu, de forța de muncă și de comunitățile în care lucrăm.

Informații de contact:
+40 (773) 736 982
 Str.M14 nr.29, Mamaia Nord (on Google Maps/Waze)
facebook: @differentbyluxuryoba
instagram: @oba_differentbyluxury
website: www.obadifferentbyluxury.ro