fbpx
Oportunitate de a investi în Franța alături de o echipă de profesioniști!

Oportunitate de a investi în Franța alături de o echipă de profesioniști!

IIDFromania este o filială a IIDF, companie ce activează în domeniul marketingului imobiliar în Franța de 20 de ani. Guillaume DEFRANCE (CEO) activează și în domeniul hotelier internațional. Acesta este prezent pe piața de business din România de mai bine de 10 ani.

Din Ianuarie 2022, a pus bazele unui proiect ce are ca scop atragerea clienților din România care doresc să-și diversifice activele imobiliare și sunt interesați de piața franceză.

Avem contracte de marketing cu majoritatea dezvoltatorilor din Franța și putem oferi spre vânzare și închiriere proprietăți noi sau renovate.

De asemenea, suntem în contact cu notari și avocați francezi din întreaga țară, pe care îi punem la dispoziția clienților noștri.

Obiectivul parteneriatului pe care dorim să îl creăm este acela de a vă însoți clienții care doresc să investească în Franța pe parcursul întregului proces de achiziție și, de asemenea, pe parcursul potențialei  închirieri a proprietății.

Avem o gamă de prețuri de la 100.000,00€ la 10.000.000,00€, de la un studio la o clădire întreagă pe cele mai importante străzi din Paris. Sectorul nostru este național (Nisa, Bordeaux, Paris, Saint-Tropez etc.). 

Contactați-ne și haideți să facem din parteneriatul nostru o afacere înfloritoare.

 

Sediu central: 115 AV de Paris, 78000 VERSAILLES, FR
Office:București, Romania
Telefon: +33 6 59 27 81 69; + 40 (726) 645 074
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.