fbpx
Oferte imobiliare prezentate de Compania PREMIER la TNI

Oferte imobiliare prezentate de Compania PREMIER la TNI

Piața imobiliară din ZONA DE SUD se dovedește a fi printre cele mai efervescente ale ariei metropolitane București-Ilfov. In ultimii 2 ani s-au creat adevărate microcartiere in mijlocului orașului sau conectate direct la acesta. Astfel au apărut noi poli de interes urban, Cartierul Nou Metalurgiei, Apărătorii Patriei, Giurgiului,  Metrou Dimitrie Leonida- Popesti Leordeni, Titan- Pallady.

Investitorii imobiliari dar si familiile au fost atrase atât de aria de dezvoltare cat si de tipologia unităților locative, acestea devenind din ce in ce mai variate si mai primitoare.

New entry in vocabularul imobiliar al Zonei de Sud: studio, garsonieră dublă, penthouse, piscină proprie (cândva apanajul exclusiv al rezidențialului din nord).

Scala ofertelor imobiliare prezentate de Compania PREMIER la cel mai prestigios târg de profil din România, Targului National Imobiliar - TNI, in perioada 10-12 septembrie 2021 pornește de la 32.300 euro (TVA 5% inclus) pentru o garsonieră în Popești-Leordeni .

Cel mai atrăgător studio se află in sectorul 4 și se vinde la prețul de 45.500 euro (TVA 5% inclus). Apoi, urmează  apartamentele noi cu 2 camere la 51.350 euro și apartamentele cu 3 camere la 69.900 euro (TVA 5% inclus).

După cum se observă, prețuri aproape fără concurență,  mai ales pe trendul vizibil ascendent al ultimei perioade.

La polul opus,  LOCUINȚE DE LUX, zona vine și cu "extravaganțe" (din ce în ce mai solicitate). Și aici menționăm un penthouse impresionant de peste 200 mp utili la care se adaugă o piscină aflată pe terasa de deasupra apartamentului, ce se vinde la prețul de 340.000 euro plus TVA. Imobilul se află in sectorul 3, chiar pe marginea Parcului Teilor- Titan.

La capitolul "cel mai ieftin penthouse", Compania imobiliara PREMIER propune 2 imobile:

- Piața Sudului: un penthouse impresionant cu terase pe 2 niveluri la 170.000 euro

- Titan Pallady: un penthouse la doar 139.000 euro plus TVA