fbpx
SudRezidential prezintă proprietăți accesibile la TNI: locuințe noi de la 40.280 € și case modulare de la 6.450 €

SudRezidential prezintă proprietăți accesibile la TNI: locuințe noi de la 40.280 € și case modulare de la 6.450 €

Agenția imobiliară SudRezidențial, având o experiență de 14 ani în domeniu și un portofoliu impresionant de 2.500 de proprietăți în valoare de peste 245.000.000 de euro, prezintă cele mai accesibile locuințe noi în cadrul Târgului Național Imobiliar (TNI), ce are loc în perioada 24-26 mai la Palatul Parlamentului.

Prețurile imobilelor prezentate de SudRezidențial la TNI pornesc de la 40.280 euro pentru o garsonieră de 38mp amplasată în apropierea stației de metrou Berceni, 60.900 euro pentru apartamentele cu 2 camere, 79.050 euro pentru cele cu trei camere și respectiv 114.500 euro  pentru apartamentele cu 4 camere. Cea mai accesibilă vilă din cadrul evenimentului face parte tot din portofoliul SudRezidențial și poate fi cumpărată cu prețul de 93.000 euro are 139 mp, 160mp teren și este amplasată în comuna Berceni.

Majoritatea clienților agenției SudRezidențial cumpără proprietăți în scop personal și preferă varianta de plată prin credit.

“Peste 90% din clienții SudRezindențial cumpără pentru a locui în imobil și doar 10% în scop investițional, dar procentul este în creștere de la an la an. Majorarea chiriilor și dificultatea obținerii unui credit fac extrem de atrăgătoare ideea investiției. În zona Metalurgiei majoritatea achizițiilor sunt prin creditare, aș zice că peste 80 % sunt realizate prin creditare. Există și varianta ratelor la dezvoltator, dar este limitată la anumite proiecte care acceptă această variantă de plată eșalonată, pe perioada derulării proiectului și apoi o perioadă de 1-3 ani de la finalizarea acestuia.” menționează Bogdan Ivan, Secretar General Urbanis și Manager departament Juridic SudRezidențial

Pentru că fiecare persoană are nevoie de o locuință, însă această nevoie este diferită de la om la om, unii aleg să locuiască în garsoniere situate în marile orașelor, alții aleg să cumpere case departe de agitația urbană, iar alții caută soluții inedite, cum ar fi casele modulare.Pentru aceștia din urmă, SudRezidențial a dezvoltat divizia de case modulare și constructii rapide Quantum Premium Modules Group. Variantele de case modulare sunt diverse și au prețuri de pornire de la 6.450 euro+TVA.

Pentru mai multe informații accesați https://www.sudrezidential.ro/

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI