fbpx

Oferta Greenfield

Ansamblul residential Greenfield, situat in Sectorul 1 al Capitalei, Padurea Baneasa

3 noi solutii de achizitie:

Home Upgrade – solutia dedicata celor care au deja o locuinta veche in proprietate si au nevoie de o alta noua, cu mai multe camere. Acestia sunt ajutati sa-si transforme locuinta veche in avans pentru noul camin si beneficiaza de rate pe 8 sau 10 ani la dezvoltator pentru a achita diferenta.

Avantaj 2010 – solutia dedicata celor care dispun acum de un avans minim si nu au acces la alta sursa de finantare pentru acoperirea diferentei mai devreme de sase luni. Acestia se pot muta in 48 de ore la garsoniera, 2 sau 3camere, cu un avans de 8.500 - 15.500 euro, in functie de numarul de camere si beneficiaza de sase luni de gratie ca sa-si aleaga modaliatea de achitare a diferentei: din surse proprii, prin credit bancar sau cu rate la dezvoltator.

TEN – Solutia dedicata tinerilor care nu pot accesa programul Prima Casa. Acestia se pot muta in 48 de ore in casa noua, cu numai 10% avans si diferenta pana la valoarea totala a locuintei o achita in rate la dezvoltator.

Locuinte finalizate la preturi avantajoase:

– garsoniera cu loc de parcare inclus la 61.149 euro cu TVA

-  2 camere cu loc de parcare inclus la 71.976 euro cu TVA

- 3 camere cu loc de parcare inclus la 95.996 euro cu TVA

 

Tombola “Casa cu dragoste”

Vizitatorii standului Greenfield pot castiga un weekend in doi in Greenfield, cine romantice si alte 48 de premii surpriza in Greenfield.

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI