fbpx
Noul trend de investiții imobiliare!

Noul trend de investiții imobiliare!

MetaWealth este o platformă modernă de tip Web3 care îți oferă șansa de a deține fracțiuni din proprietăți imobiliare care generează venit pasiv. Echipa MetaWealth a confirmat prezența în cadrul Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 24-26 mai la Palatul Parlamentului, oferindu-ți acces rapid la active imobiliare tokenizate.

Aici la MetaWealth, suntem pasionați de a oferi oamenilor puterea de a prelua controlul asupra viitorului lor financiar. 68% din averea globală este stocată în imobiliare, dar pentru a deveni un investitor imobiliar de succes este nevoie de o combinație de resurse, cunoștințe, relații și procese eficiente.

Credem că toată lumea ar trebui să aibă acces la oportunități de investiții care îi pot ajuta să-și crească averea, să-și diversifice portofoliul și să genereze venituri pasive, indiferent de experiența lor în investiții sau de capitalul pe care îl au la dispoziție.

De aceea am creat această platformă care oferă investitorilor individuali acces la active complet gestionate și fractionalizate, precum proprietățile imobiliare, precum și acces la o comunitate informată de investitori similari.

Scopul nostru este să facilităm tuturor accesul la investiții în active diverse, la învățarea despre diferite strategii de investiții și la a se conecta cu alții care sunt la rândul lor interesați de creșterea capitalului. De asemenea, eliminăm barierele care îngreunează investirea în cele mai mari și mai vechi tipuri de investiții din lume (imobiliarele) și ne folosim de tehnologia blockchain pentru a le face sigure.

Cu birouri în Marbella, Spania și București, Romania suntem o echipă de profesioniști cu experiență în finanțe, imobiliare și tehnologie, dedicați utilizatorilor platformei noastre și creării celei mai bune experiențe posibile pentru ei. Inovăm constant și ne îmbunătățim produsele pentru a ne asigura că utilizatorii noștri au acces la ultimele și cele mai avansate instrumente și facilități de investiții.

Suntem entuziasmați să fim în avantgarda mișcării de finanțe descentralizate și să ajutăm investitori reali să își atingă țelurile financiare.

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI