fbpx
NILS Imobiliare participă la TNI

NILS Imobiliare participă la TNI

Suntem agenția NILS Imobiliare, specializată pe zona sectorului 4 și împrejurimi (Centru, Berceni, Popești-Leordeni etc.) și ne-am angajat să vă oferim servicii complete de consultanță și suport în procesul de vânzare, cumpărare și închiriere a proprietăților imobiliare. Suntem dedicați în a face tranzacțiile imobiliare cât mai sigure, rapide și eficiente cu putință pentru dumneavoastră.

Deoarece prezentarea proprietății și expunerea sunt cruciale pentru facilitarea vânzării cât mai rapide și la un preț cât mai bun, vă asigurăm gratuit servicii de marketing imobiliar, fotografie și filmare profesionale, tururi virtuale 360 de grade și copywriting axat pe concizie și persuasiune. Pentru o expunere maximă, listăm proprietățile pe toate portalurile de anunțuri și pe rețelele sociale Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube și Tiktok, prin intermediul paginilor NILS Imobiliare. De asemenea, imobilul va fi prezentat întregului nostru portofoliu de investitori și înaintat spre colaborare întregii comunități de brokeri imobiliari din București-Ilfov.

Cu o înțelegere profundă a pieței imobiliare și a mediului economic, la NILS Imobiliare suntem dedicați să oferim cele mai bune soluții pentru obținerea celor mai bune rezultate. Facem evaluări de piață, consultanță pentru obținerea creditelor bancare și asigurăm securizarea tranzacțiilor prin verificarea părților, a actelor implicate și asistența juridică permanentă până la finalizarea cu succes a tranzacției.

Pentru a intra în legătură cu noi, puteți să ne sunați la numărul de telefon 0742.947.777 (și WhatsApp), să ne vizitați pe site-ul www.NILS.ro sau să ne scrieți un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

De asemenea vă invităm să ne cunoaștem la standul NILS Imobiliare din cadrul Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului!

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI