fbpx
Metropolitan Residence Viilor prezent la TNI

Metropolitan Residence Viilor prezent la TNI

Știm că e foarte important pentru tine să ai un stil de viață aliniat dorințelor și nevoilor tale, dar și tendințelor pieței - confortabil, accesibil și modern. De aceea dezvoltăm pentru tine ansamblul rezidențial Metropolitan Residence Viilor, cu 216 de apartamente noi cu 2, 3 și 4 camere si apartamente de tip Penthouse. În imediata apropiere a Parcului Carol, zona beneficiază de o dezvoltare urbană în plină ascensiune. Acum ai ocazia de a te bucura de o calitate a vieții tale și a celor dragi exact așa cum ai visat. Prin accesibilitatea completă de care ansamblul Metropolitan Viilor dispune, practic ai tot orașul la îndemâna ta!

În imediata vecinătate a Parcului Carol și Pieței Unirii, Metropolitan Residence Viilor aduce plus valoare vieții tale prin toate facilitățile urbane pe care le oferă. Ai acces imediat la orice ai nevoie: mijloace de transport în comun, centre comerciale și de agrement, parcuri, unități de sănătate și farmacii sau unități de învățământ.

Reprezentanții Metropolitan Residence vă invită să vă cunoașteți în cadrul Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 6-8 mai la Palatul Parlamentului!