fbpx
Magnolia Urban Residence și componentele cheie ale unei oferte imobiliare atractive

Magnolia Urban Residence și componentele cheie ale unei oferte imobiliare atractive

Descoperă în viitoarea ta casa din Magnolia Urban Residence o experiență aparte de siguranță, confort și relaxare. Alege să locuiești într-un ansamblu rezidențial cochet, modern, o construcție de înaltă calitate, realizată cu materiale durabile, departe de aglomerația zilnică a orașului și totuși aproape de orice zonă de interes din nordul Bucureștiului, datorită poziționării strategice și conexiunilor facile cu transportul urban. 

Te așteptăm între 28-30 octombrie 2022 la standul nr. 19 de la TNI. Suntem nerăbdători să te cunoaștem și bucuroși să discutăm toate detaliile despre apartamentul visurilor tale, care se construiește acum în zona de Nord a Bucureștiului, pe șoseaua Bucureșți-Târgoviște nr. 42, și despre cum am putea să-ti facem viața mai frumoasă.

La vizionare te așteptăm oricând îți dorești, ne poți contacta pentru o programare aici https://magnoliaurbanresidence.ro. Vino în vizită în prima din cele două clădiri ale ansamblului Magnolia Urban Residence și cercetează apartamentele showroom cu 2 sau 3 camere, complet mobilate și utilate. Fiind amplasat in apropierea stației de metrou Străulești, stații STB, grădinițe și școli, teren de tenis, zone de relaxare, restaurante, centre comerciale etc., ansamblul nostru este alegere perfectă atât pentru nevoile celor mari, cât și ale celor mici.

Magnolia Urban Residence este un ansamblu privat, compus din 2 imobile cu regim de înălțime D+P+6E, cu unități tip studio, 2 și 3 camere, cu suprafețe construite generoase de până la 98,5 mp, compartimentări inteligente și finisaje premium, și dispune de 65 de locuri de parcare subterane și 165 supraterane, care îți vor face viața mai ușoară.

Vrem să te vedem la casa ta! Din cele 68 de unități locative din Faza 1 de construcție mai sunt disponibile doar 20. Nu rata ocazia de a discuta la TNI cu reprezentanții Magnolia Urban Residence despre construcție, finisaje, zonă & vecinătăți și condițiile în care poți beneficia de discount. Iar dacă ești nerăbdător, intră acum pe siteul nostu, găsești mai multe informații despre tipurile de apartamente aici https://magnoliaurbanresidence.ro/apartamente

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI