fbpx

Lotus Residence la TNI

Ansamblul Lotus Residence participa la Targul National Imobiliar (TNI), editia 28-30 septembrie, ce are loc in aceeasi locatie de exceptie- Palatul Parlamentului.

complex rezidential dezvoltat in partea de sud a Capitalei, mai exact in Popesti Leordeni.

Complexul este situat in partea de sud a Capitalei, Popesti Leordeni, iar locuintele au fost gandite sa satisfaca toate exigentele viitorilor proprietari: compartimentarile sunt variate, spatiile sunt ample si luminoase proiectate intr-o maniera echilibrata pentru a intruni toate conditiile unui trai modern. Ansamblul beneficiaza de o pozitionare foarte buna, pe strada Drumul Fermei, cu acces rapid la sos. Oltenitei sau la sos. Berceni intre statia de metrou Dimitrie Leonida.

Situat intr-o zona linistita si aerisita din sudul Bucurestiului, inconjurat de spatii verzi, Complexul Lotus Residence ofera confortul suprafetelor locuibile generoase si luminoase, impreuna cu facilitatile unui oras mare.

Apartamentele din Lotus Residence se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile, contorizate separat, dispun de centrala proprie, calorifere din otel, usi interior de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet import, obiecte sanitare si mobilier de baie, aer conditionat, loc de parcare. Dezvoltatorul permite posibilitatea personalizarii apartamentului, de catre viitorul proprietar, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori de gresie, faianta, parchet si usi de interior. Amplasarea,arhitectura, calitatea finisajelor, functionalitatea spatiilor confera acestor imobile un stil aparte si un grad sporit de confort.

Preturile apartamentelor din Complexul Lotus Residence variaza in functie de suprafata acestora, astfel avem preturi ale apartamentelor care incep de la 31.000 euro TVA 5% inclus.

 

 

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI