fbpx
Libra Internet Bank – parteneri pentru Real Estate

Libra Internet Bank – parteneri pentru Real Estate

De 7 ani, Libra Internet Bank este partenerul prin definiție pentru Real Estate-ul din România. De la dezvoltarea proiectelor rezidențiale, până la achiziția realizată de către consumatorul final, ne propunem să fim cei mai buni și cei mai rapizi în oferirea și derularea de soluții de finanțare.

Suntem recunoscuți drept partenerul predilect al dezvoltatorilor rezidențiali, încă de la stadiul de concepere a proiectului, cu proiecte emblematice dezvoltate în fiecare mare oraș al țării. Fiecare finanțare Libra este însoțită de expertiza extinsă a celor 7 ani de activitate în acest domeniu, precum și de consultanța specializată pe care o oferim cu privire la potențialul pieței, costurile de execuție și strategia de vânzări.

În același timp, le oferim clienților persoane fizice produse de finanțare simplificate, astfel încât cumpărătorii să beneficieze de răspunsuri rapide și condiții avantajoase. De exemplu, știai că dacă îți iei un credit ipotecar de la Libra, ai zero comision de analiză a dosarului și zero comision administrare credit? În plus, primești cadou de casă nouă și un voucher eMAG în valoare de 1500 lei.

Mai mult spațiu, noi proiecte, o investiție, noi membri în familie, o zonă mai bună, sunt doar o parte dintre motivele pentru care vrei o casă nouă.

Află de ce merită să iei un credit ipotecar de la Libra: CLICK AICI!

 

Ești interesat? Te așteptăm la standul Libra Internet Bank din cadrul Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 10-12 septembrie la Palatul Parlamentului!