fbpx
Ipoteca ta online: Aplica pentru un credit ipotecar in mai putin de 5 minute

Ipoteca ta online: Aplica pentru un credit ipotecar in mai putin de 5 minute

Suntem un broker online de credite.

Ni se mai spune si agregator de solutii de creditare, marketplace de credite, one-stop-shop de imprumuturi. Adunam intr-un singur loc toate ofertele de creditare ale institutiilor financiare din Romania ca tu sa le poti compara usor in cateva minute.

Fie ca esti pe punctul de a-ti cumpara o locuinta sau cauti un credit pentru nevoile tale personale, suntem aici pentru tine. 123Credit.ro este platforma principala online de credite cu una dintre cele mai mari retele de institutii financiare partenere, dar si cu o retea stransa de brokeri pregatiti sa iti dea o mana de ajutor daca ai nevoie.

Calatoria 123Credit.ro a inceput in 2020 cand am inteles ca piata creditelor din Romania are nevoie de o solutie online completa care sa ofere publicului larg posibilitatea de a avea acces la informatii relevante si actualizate despre credite, sa afle cat pot imprumuta, sa isi verifice eligibilitatea, iar la final, din confortul propriei case, intr-o pauza la birou sau chiar intre 2 statii de metrou sa aplice pentru creditul ipotecar, de nevoi personale sau pentru un credit de refinantare la banca sau finantatorul preferat.

In prezent avem parteneriate cu 13 banci comerciale si 5 IFN-uri, oferind celor interesati accesul online la peste 130 de oferte de creditare, dintre care peste 50 sunt solutii de finantare ipotecara.

Serviciile 123Credit.ro includ si o retea nationala de aproximativ 50 de brokeri parteneri, gata in orice clipa sa ofere suport clientilor pe tot parcursul analizei si pana la momentul aprobarii finantarii.

O data cu era digitalizarii accesarea serviciilor financiare s-a schimbat si continua sa se schimbe accelerat. Cu ajutorul algoritmului dezvoltat de 123Credit.ro, ai informatii actualizate si relevante, acces la discutii live cu specialisti in domeniul financiar si eviti drumurile la banci sau intalnirile cu brokeri pentru alegerea creditului potrivit.

Reprezentantii 123Credit.ro participa la editia Targului National Imobiliar din 6-8 mai la Palatul Parlamentului.

Telefon: 0738 677 529

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Website: www.123credit.ro