fbpx
Investește inteligent în imobiliare din Spania

Investește inteligent în imobiliare din Spania

Casa Spania 24  te ajută să găsești cele mai bune locuri pentru casa ta de vis, fie că dorești o vilă elegantă retrasă, într-o locație exclusivă, un apartament într-unul din orașele de pe coastă sau un bungalow într-o zonă populată, toate cu o vedere uimitoare la Marea Mediterană.

De ce să cumperi o proprietate în Spania?

  • A doua cea mai vizitată țară din lume

Spania este o destinație extrem de populară pentru cei care caută un climat plăcut și un nivel de trai ridicat. Spania excelează în tot ceea ce face, de la mâncare, sănătate, petrecere a timpului liber, cumpărături, sport și natură. De la orașe mari precum Madrid și Barcelona până la stațiuni mai mici precum Gran Alacant, peisajul diferă. Chiar și clima arată diversitate. Prin urmare, cumpărătorii de proprietăți pot explora o gamă largă de destinații pentru a evalua dacă se potrivesc stilului lor de viață.

  • 320 de zile de soare

Vorbind despre climă, imaginați-vă 320 de zile de soare pe an. Știm cu toții că medicii spun că soarele este bun pentru noi, dar ce înseamnă asta pentru cumpărătorii de proprietăți? Un stil de viață sănătos, în aer liber! Gândiți-vă la mesele pe terasă, la înotul pe malul mării de Crăciun, la explorarea naturii în noiembrie și la un bronz superb pe tot parcursul anului.

  • Programele de zbor pe tot parcursul anului

Având în vedere că britanicii, francezii și germanii sunt principalii cumpărători, este ușor de văzut că accesibilitatea este unul dintre motivele pentru care aleg Spania în detrimentul altor țări. Programele de zbor pe tot parcursul anului, aeroporturile curate și eficiente, și biletele avantajoase permit o evadare rapidă de weekend oricând doriți.

  • Infrastructură modernizată

Spania este dornică să-și păstreze coroana turistică și, de-a lungul a douăzeci de ani, au investit milioane în întreținerea și modernizarea infrastructurii de la drumuri la spitale la centre comerciale. De asemenea, vedem profitul în rețelele de transport rapide, frecvente și ieftine, astfel încât să nu aveți nevoie de o mașină pentru a vă deplasa.

  • Plaje cu steag albastru: numărul unu în lume

Spania oferă acest lucru din abundență cu 5000 de kilometri de coastă. În cadrul acestuia, 566 de plaje cu steag albastru prezintă cele mai curate și mai durabile zone de recreere. Nouăzeci și opt de porturi au primit, de asemenea, o certificare steag albastru, la fel ca și cinci porturi. Dacă vă doriți un stil de viață pe litoral, Spania este locul potrivit pentru vă începe căutarea.

  • 17 regiuni din care să alegeți

Diversitatea strălucește datorită celor 17 regiuni individuale, toate diferite în ceea ce privește bucătăria, istoria, festivalurile, uneori limba și adesea tradițiile. Regiunea Valencia, cu locuri binecunoscute precum Costa Blanca și Alicante, ocupă primul loc pentru vânzările de proprietăți străine, dar cumpărătorii se îndreaptă și în Andaluzia și Insulele Baleare.

Merită să cunoști fiecare regiune pentru a vedea dacă se potrivește așteptărilor tale. https://www.casaspania24.ro/listare/

Echipa Casa Spania 24 te invită să vă cunoașteți în cadrul ediției de primăvară a Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului.

Accesează websiteul https://www.casaspania24.ro pentru mai multe informații, sau contactează-ne pe telefon sau email:

+34 641 619 323
+40 (743) 038 433
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.