fbpx
Imopedia vine la TNI cu noutăți pentru profesioniștii din imobiliare

Imopedia vine la TNI cu noutăți pentru profesioniștii din imobiliare

Apartamente și case de vacanță situate pe litoralul spaniol și ultimele noutăți dezvoltate în aplicația CRM Imobiliar - Real Manager.

Acestea sunt principalele motive pentru care trebuie să te oprești la standul Imopedia din cadrul Târgului Național Imobiliar (TNI), care se desfășoară în acest weekend la Palatul Parlamentului din București.

Profesioniștii din imobiliare sunt așteptați de echipa Imopedia, care este pregătită să prezinte cele mai recente noutăți din aplicația CRM - Real Manager.

De asemenea, de astăzi până duminică seara, la standul Imopedia găsești consultanți care au venit special din Spania pentru a prezenta românilor cele mai bune oferte din portofoliul lor.

71.000 eurocel mai mic pret al unui apartament pe malul marii in Spania

Cel mai ieftin apartament adus la TNI de SUMMER TIME SPAIN, partener Imopedia, se află în Torrevieja, la doar câteva sute de metri de plaja Los Naufragos și costă 71.000 de euro.Apartamentul este mobilat, are două camere, 48 mp și o terasă 7 mp.

O altă ofertă prezentată în cadrul târgului se referă la o vilă de 147 mp, tip duplex, mobilată, situată într-un ansamblu rezidențial construit în anul 1988. Imobilul, care costă 163.000 de euro, se află în San Miguel de Salinas la 7 km de mare și are patru camere, două băi și un teren de 104,9 mp. Proprietarii vor avea acces la piscina comuna din cadrul ansamblului .

8.900.000 eurovila de lux in Marbella

Cei care caută proprietăți de lux au de ales între un apartament din Torrevieja - Orihuela Costa, Playa Flamenca, disponibil la prețul de 399.000 de euro sau o vilă din Marbella, care costă 8.900.000 de euro.

Apartamentul din Torrevieja - Orihuela Costa, Playa Flamenca, este mobilat, are suprafața de 71 mp, patru camere și două băi. În plus, dispune de două locuri de parcare în garajul subteran, dar și de o boxă și arte acces la piscina comună .

1.648 mp pentru vila+ 2.548 mp terenul vilei din Marbella

Vila de lux din Marbella a fost construită în anul 2014, are suprafața de 1.648 mp și un teren de  2.548 mp. Proprietatea include o piscină primitoare, un jacuzzi revigorant și un teren de tenis privat. Imobilul beneficiază de panouri solare, care asigură încălzire atât pentru piscină, cât și pentru încălzirea prin pardoseală în toată casa.

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI