fbpx
IMOINVENT se lansează la TNI

IMOINVENT se lansează la TNI

Noutăți pe piaţa imobiliară! În cadrul Târgului Național de Imobiliare se lansează ImoInvent, un serviciu inovator de inventariere a proprietăţilor, disponibil de acum și în România. 

Cu ajutorul acestuia, beneficiezi de siguranță, transparență și imparțialitate în ceea ce privește starea bunurilor proprietății pe tot parcursul contractului de închiriere. În plus, eviți orice dispută la sfârșitul contractului de închiriere știind clar în ce condiții trebuie returnată proprietatea și cine este responsabil pentru posibile reparații sau daune.

"După ce am văzut standardele de calitate ale serviciilor imobiliare din țări precum Germania, Austria sau Marea Britanie, ne-am propus să contribuim semnificativ la îmbunătățirea și digitalizarea sistemului imobiliar din România. Lansarea ImoInvent reprezintă, aşadar, un pas firesc în dezvoltarea pieţei imobiliare din ţara noastră. Pe termen lung, scopul nostru este să creăm un mediu imobiliar educat, sigur și de încredere, prin responsabilizarea tuturor participanților", declară Eduard Ancuţa, directorul general şi fondatorul ImoInvent.