fbpx
Exclusiv la TNI: Oportunități de investiții in Dubai

Exclusiv la TNI: Oportunități de investiții in Dubai

Românii au posibilitatea de a cumpăra proprietăți în Dubai, la prețuri similare cu acelea din Mamaia, la un grad de rentabilitate care a crescut chiar și în perioada pandemiei, prin intermediul agenției imobiliare Emax Real Estate ce participă în exclusivitate la Târgul Național Imobiliar din perioada 10-12 septembrie la Palatul Parlamentului.

Emax Real Estate este reprezentantul direct în România al unora dintre cei mai mari dezvoltatori din Emiratele Arabe Unite, precum Emaar Properties, Seven Tides, District One și deține în portofoliu câteva sute din cele mai noi proprietăți construite (studiouri, apartamente sau vile), situate fie în centrul orașului Dubai, fie proprietăți excepționale, cu vedere la Oceanul Indian și acces la plajă privată.

"Majoritatea investitorilor români care aleg să investească în Emiratele Arabe Unite preferă proiectele rezidențiale noi, situate fie în centrul orașului Dubai, care oferă vedere neobstrucționată către cele mai mari puncte de interes, cum ar fi Burj Khalifa sau spectaculoasele fântâni arteziene, ori cele cu vedere la Oceanul Indian și acces la plajă privată. Mai avem și o categorie specială de investitori, cei care achiziționează proprietăți aflate în Free Zone, facilitând dezvoltarea mediului de business. Acestea, odată achiziționate, vin la pachet cu licență de afaceri, respectiv posibilitatea de a derula afaceri pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite", a declarat Andreea Popa, director executiv Emax Real Estate

Piața imobiliară din Dubai este în continuă creștere, drept urmare investițiile în acest sector au tendința de a-și aprecia repede valoarea, profitabilitatea fiind una de excepție. Chiar și în perioada pandemiei, dezvoltatorii au continuat să construiască, jucătorii din piață să desfășoare tranzacții imobiliare (vânzări, cumpărări, închirieri). La finalul anului 2020, volumele de investiții din Emiratele Arabe Unite erau cu 8% mai mari față de cele înregistrate în aceeași perioadă a anului trecut. Randamentele investiționale și-au păstrat valorile ridicate și nu au înregistrat scăderi, efectele pandemiei nereflectându-se substanțial pe piața dezvoltatorilor imobiliari.

Orice român care are posibilitatea să își achiziționeze un apartament în Mamaia Nord poate deveni investitor imobiliar în Dubai, unde prețurile proprietăților sunt similare, însă condițiile de achiziție sunt mult mai simple, fiind necesar, din punctul de vedere al actelor, doar pașaportul. Mai mult, va avea venituri constante de mii de euro lunar, din chiria încasată, 12 luni pe an, de pe urma unui singur apartament.

Pentru majoritatea celor care aleg să cumpere un apartament în Dubai este foarte important ca acesta să beneficieze de un plan de rate care să faciliteze achiziția sa pe baza unui avans, urmând ca diferența de sumă să fie achitată din chiria încasată de pe urma proprietății.

Vă invităm la standul Emax Real Estate din cadrul ediției târgului imobiliar organizat în perioada 10-12 septembrie la Palatul Parlamentului.

Telefon: 0735.868.808
Site web: http://emax-realestate.ro/