fbpx

Escape Residence participă la TNI 6-8 mai cu oferte speciale pentru vizitatori

Complexul Escape Residence va participa la Târgul Național Imobiliar în perioada 6-8 mai cu oferte și discounturi speciale pentru vizitatorii târgului.

Poziționat în zona de nord a Bucureștiului, pe Șoseaua Străulești nr. 29A, într-o zonă verde, aerisită și aflată în plină expansiune imobiliară, Escape Residence este conectat cu orașul și, totodată, ferit de aglomerația și zgomotul Capitalei. În cadrul TNI sunt puse în vânzare 130 de apartamente la preț de lansare, deservite de locuri de parcare atât subterane, cât și supraterane, și spații de depozitare.  

Oferta variată include unități de tip studio, apartamente cu două, trei sau patru camere și, pentru clienții ce petrec din ce în ce mai mult timp în propria locuință, au fost proiectate și apartamente de două camere plus birou, precum și apartamente ce beneficiază de grădini sau terase generoase. Lucrările se află într-un stadiu avansat de execuție și vor fi finalizate în a doua jumătate a anului curent.

Escape Residence se află într-o zonă pentru care interesul este în creștere, datorită infrastructurii avantajoase și a spațiilor verzi generoase. Complexul are vedere neobstrucționată către Lacul Băneasa și Casa Presei Libere, acces ușor la facilități precum zone de promenadă, piste de bicicletă, magazine, terenuri de tenis, dar și la clădirile de birouri din nordul Bucureștiului.

Despre Dezvoltator

Synergy Construct are peste 20 de ani de activitate atât pe plan intern, cât și pe plan internațional, și o reputație pentru accentul pus pe siguranță și pe calitatea în construcții. Portofoliul companiei adună atât proiecte industriale de anvergură, cât și proiecte rezidențiale. "În cei 20 de ani am livrat mai mult de 3900 de unități locative, cu o suprafață construită de peste 300000 mp. Am utilizat experiența acumulată în acest timp pentru a dezvolta propriul proiect rezidențial, scopul fiind de a aduce pe piața din București un ansamblu de locuințe ce respectă standarde înalte de calitate, cu materiale excepționale, menite să dureze în timp" a menționat Gabriel Vințe, Business Development Director Synergy Construct.      

 

Pentru mai multe detalii, puteți vizita website-ul complexului www.escaperesidence.ro