fbpx
EnVogue Residence livrează cea dintâi fază de construcție a ansamblului din Bd. Iuliu Maniu

EnVogue Residence livrează cea dintâi fază de construcție a ansamblului din Bd. Iuliu Maniu

Ansamblul rezidențial din vestul Capitalei are o rezistență la seisme de până la 8,9 grade pe scara Richter și dispune de adăposturi de protecție civilă și panouri fotovoltaice. 

După realizarea recepției pentru prima fază de construcție, ansamblul rezidențial EnVogue Residence - Iuliu Maniu, din vestul Capitalei, începe să-și primească locatarii. Alcătuit din trei corpuri, fiecare a câte două tronsoane, proiectul aduce pe piață apartamente noi destinate clasei medii – garsoniere, studiouri, apartamente cu două și trei camere, dar și penthouse-uri mai spațioase, cu terase generoase. Prima etapă de construcție, reprezentată de corpul C, constă în 165 de unități locative, iar cea de-a doua, respectiv corpul B, cuprinde 210 apartamente, al căror termen de predare este preconizat pentru vara anului 2024.

Confort și siguranță

Aflat în dezvoltare în zona Militari, mai exact pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 586-590, sector 6, proiectul rezidențial se distinge prin atenția acordată confortului și siguranței rezidenților. Astfel, acesta depășește standardele actuale în ceea ce privește rezistența la seisme, iar la capitolul dotări și facilități include, printre altele, adăposturi de protecție civilă, câte unul pentru fiecare bloc, dar și panouri fotovoltaice.

„Clienții care au achiziționat apartamente în cadrul EnVogue Residence - Iuliu Maniu, în primul rând pentru uzul propriu, apoi ca investiție, încep să se mute în corpul C – primul finalizat, dintr-un total de trei cuprinse în proiect. Echipa noastră se bucură din plin de acest moment, pe care îl considerăm, pe bună dreptate, o încununare a eforturilor noastre susținute de a aduce pe piață un produs imobiliar cu adevărat superior, despre care noi credem că va reuși să ridice standardul de locuire pe segmentul rezidențial nou din Capitală – în condițiile unui raport calitate-preț cât se poate de corect.”

Radu Dumitrescu, Sales Manager EnVogue Residence

Locuințele din cadrul ansamblului rezidențial au suprafețe generoase, peste media practicată în mod obișnuit pe acest segment de piață: garsonierele au peste 42 de metri pătrați utili, unitățile cu 2 camere depășesc, de regulă, 60 de metri pătrați, iar cele cu trei camere, 92 de metri pătrați. De asemenea, dotările și finisajele se încadrează în categoria premium, oferind rezidenților acel plus de confort pe care și-l doresc în propriile case.

TVA de 5%, pentru locuințe cu până la 3 camere

Prețurile de listă ale apartamentelor din EnVogue Residence - Iuliu Maniu pornesc de la 57.400 de euro pentru garsoniere, 64.800 de euro pentru studiouri, 79.000 de euro pentru două camere, respectiv de la 121.700 de euro pentru 3 camere – sume care includ TVA de 5%. Dezvoltatorul are însă permanent în derulare diverse promoții, astfel că în momentul de față clienții pot beneficia de o reducere de până la 125 de euro pe metru pătrat util – ceea ce înseamnă că, raportat la valoarea totală a unei unități locative, discountul poate ajunge pana la suma de 11.500 de euro.

„Atunci când vin la vizionări, potențialii cumpărători sunt, de regulă, impresionați de grija noastră pentru «detalii»: de la suprafețele generoase și compartimentările inteligente, până la calitatea finisajelor și stilul de design elegant al apartamentelor amenajate. Adăposturile de protecție civilă și panourile fotovoltaice, instalate deja în prima etapă de construcție, reprezintă o dovadă în plus a seriozității cu care tratăm angajamentul pe care ni l-am asumat față de clienți. La fel și faptul că, deși normativul în vigoare impune construcțiilor noi să reziste la cutremure de până la 8,5 grade pe scara Richter, clădirile noastre au fost proiectate să facă față unor seisme de până la 8,9 grade pe scara Richter.”

Radu Dumitrescu, Sales Manager EnVogue Residence

Cu un regim de înălțime de la 6 la 9 etaje, primele două corpuri din EnVogue Residence - Iuliu Maniu au o fundație de tip radier general, cu două subsoluri, structura fiind pe cadre de beton, iar compartimentările interioare, din cărămidă Porotherm. Apartamentele vor avea certificat de performanță energetică de clasa A, izolația exterioară fiind realizată dintr-o combinație de vată bazaltică și polistiren, ce oferă și un grad ridicat de protecție ignifugă. Terasele beneficiază de sistem de termoizolație și hidroizolație de la Sika. Viitorii locatari vor avea la dispoziție, strict în incinta complexului rezidențial, facilități precum spații verzi, zonă de promenadă, locuri de joacă pentru copii, spații comerciale, restaurant, sală de fitness, supermarket, stații de încărcare pentru mașini electrice etc.

Despre EnVogue Residence

Cu o experiență de circa 9 ani pe piața rezidențială din Capitală și împrejurimi, dezvoltatorul autohton EnVogue Residence are un portofoliu de 5 proiecte finalizate, la care se adaugă unul aflat în curs de construcție, anume EnVogue Residence - Iuliu Maniu. Printre obiectivele avute în vedere de companie se numără, în primul rând, siguranța și confortul locatarilor, alături de accesul facil la mijloacele de transport în comun, respectiv la principalele puncte de interes ale orașului.

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI