fbpx
Ecovillas: Vouchere de peste 20.000 de euro pentru vizitatorii TNI

Ecovillas: Vouchere de peste 20.000 de euro pentru vizitatorii TNI

Vouchere de 10.000 euro reducere pe loc plus echipamente de energie verde în valoare de alți aproape 10.000 de euro vor primi vizitatorii standurilor Ecovillas Otopeni și Epique home Pipera pe perioada Târgului Național Imobiliar din acest weekend.

"Sunt foarte multe familii care vor să numească aceste case acasă, care ne-au vizitat și pentru care ne-am gândit la un ajutor substanțial și la o bucurie neașteptată. Voucherul va fi ajutorul substanțial și panourile fotovoltaice, inclusiv echipamente și montaj, va fi bucuria neașteptată. Suntem mândri de cum se ridica cele doua ansambluri și ne dorim mult să se formeze acolo o comunitate cu valoare intrinsecă. Asa am ajuns la aceste discounturi. Bineînțeles, le putem onora doar pe o perioadă scurtă de timp, din păcate. " (Vlas Veaceslav – CEO Ecovillas Company)

Epique Home Pipera, declarat  proiectul anului 2023 de case sau vile, se construiește în apropierea bulevardului Erou Iancu Niculae. Casele sunt eficiente energetic și utilizează energia regenerabilă a pământului pentru încălzirea, răcirea și apa caldă. Fiecare casă fiind dotată cu o pompă de caldura geotermică, care utilizează energia pământului pentru asigurarea agentului termic. Proiectul nu este racordat la gaze, fiind un proiect ce nu utilizează combustibili fosili.

Pe perioada târgului imobiliar TNI dezvoltatorul are un preț special pentru casele din Pipera, de 364.000 euro + TVA, cu aproape 10.000 euro mai puțin decât valoarea actuală. În plus, pentru casele achiziționate pe perioada târgului se oferă și un bonus: panourile fotovoltaice incluse. Sunt ultimele unități disponibile din proiect, acesta fiind vândut în proporție de peste 70%, cu termen de livrare în vara aceasta.

Pentru Ecovillas Otopeni, proiectul de 9 case eficiente energetic pe care compania îl construiește în prezent, în perioada târgului cei interesați primesc o reducere din prețul afișat de 5000 euro, ofertă valabilă doar pentru cei ce vizitează standul Ecovillas. Prețul pentru o casă în Otopeni pornește de la 213.000 euro + tva. Fiecare casă are 4 camere, 3 băi, 2 parcări incluse în preț și numeroase beneficii pentru un consum redus și un mediu sănătos.

Ecovillas Company a dezvoltat mai multe proiecte rezidențiale în trecut, toate eficiente energetic, sustenabile, cu pompe de căldură geotermice. Compania a construit și vândut cu succes 2 proiecte de case în București și Mogoșoaia, dar și proiectul de apartamente LOFT green apartments, dezvoltat în Mogoșoaia, cu 154 de apartamente cu design loft. Proiectul LOFT green apartments a fost premiat internațional și național pentru inovație și arhitectură.

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI