fbpx
Drumul Taberei Residence present la TNI

Drumul Taberei Residence present la TNI

Bucuresti - Bulevardul Timisoara 101P

Proiect dezvoltat de Ideal Residence

Drumul Taberei Residence completeaza o zona aflata in plina dezvoltare, aducand un aer proaspat acesteia printr-o arhitectura exterioara originala, completata de suprafete vitrate mari ce garanteaza un aport de lumina naturala pe tot parcursul zilei, si un mix complet de facilitati pentru cei ce apreciaza calitatea si un stil de viata modern. Pe langa spatii de locuit la o calitate superioara, proiectul nostru imbogateste peisajul urban printr-o serie de caracteristici distincte precum: spatii verzi, loc de joaca pentru copii, spatii comerciale si conexiuni directe catre oras.

Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 21 160 mp si este format din 6 cladiri cu 486 de locuinte, o cladire cu spatii comerciale, un numar generos de parcari exterioare si interioare si peste 5.300 mp de spatiu verde. Cladirile de locuinte au un regim de inaltime de D+P+10E, in componenta lor regasindu-se garsoniere, apartamente cu 2 sau 3 camere si duplexuri la etajele 9 si 10.

Reprezentantii Drumul Taberei Residence vor fi prezenti in cadrul Targului National Imobiliar din perioda 6-8 mai la Palatul Parlamentului cu cele mai bune oferte imobiliare!