fbpx
Dream Residence anunță începerea lucrărilor la blocul 14 din noul proiect dezvoltat în Cartierul Nou Rahova

Dream Residence anunță începerea lucrărilor la blocul 14 din noul proiect dezvoltat în Cartierul Nou Rahova

Dream Residence, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din București, anunță începerea lucrărilor de construcție a blocului 14, începând cu luna ianuarie.

Cu o experiență foarte mare în acest domeniu, și având deja peste 1000 de apartamente finalizate și vândute, Dream Residence continuă să inoveze și să creeze un “acasă” perfect pentru fiecare rezident.

Proiectul va avea în componență garsoniere si apartamente cu 2, și 3 camere și va fi poziționat într-o zonă foarte bună din sectorul 5, în Cartierul Nou Rahova, având în apropiere mijloace de transport în comun, școli,  piață, supermarketuri și galerii comerciale precum: Mega Image (în complex), En-gross Pucheni, Lidl, Penny, Profi, Piață Rahova şi la numai câteva minute, AFI Cotroceni Mall și Liberty Mall.

Locuitorii din ansamblul Dream Residence beneficiază de numeroase facilitați astfel că acest ansamblu  este alegerea numărul 1 atunci când dorești să achiziționezi o locuință nouă în sectorul 5. Dintre facilitățile ansamblului, menționăm: spații verzi, locuri de parcare individuale, subterane sau supraterane, atât pentru locuitori cât și pentru vizitatorii din ansamblu, sisteme de supraveghere video atât în spatiile comune cât și în afară, intrare cu barieră în complex, parcare STB în incinta complexului, magazine, restaurante, și multe altele.

"Noi ne-am respectat întotdeauna clienţii, am venit în întâmpinarea nevoilor lor cu compartimentări deosebite şi materiale de construcţie şi finisaje de calitate superioară, iar întregul nostru proiect se desfăşoară sub sloganul „Calitatea face diferenţa!”, spune dezvoltatorul Dream Residence.

Dream Residence are în componență 15 blocuri finalizate și peste 1000 de apartamente, urmând ca până la finalul anului 2023 să livreze încă 3 blocuri cu un total de 329 apartamente. Ansamblul Dream Residence face parte din noua dezvoltare imobiliară din sectorul 5, Cartierul Nou Rahova.

Dream Residence - facem ca visul tău de "acasă" să devină realitate încă din 2012.

Așteptăm să ne contactați pentru mai multe informații și pentru a stabili o întâlnire!

Birou vânzări dezvoltator :

Soseaua Salaj 347, Parter, Spatiul Comercial 1, sector 5, București

Telefon: 0734.824.188

https://dream-residence.ro