fbpx
DIMMER HOUSE PLANNER Agenda Casei Tale, de la Idee la Cheie

DIMMER HOUSE PLANNER Agenda Casei Tale, de la Idee la Cheie

În zilele noastre, planificarea evenimentelor importante, precum nunțile, a devenit o practică obișnuită. Dar ce se întâmplă atunci când visezi să-ți construiești propria casă?

Mânați de spiritul inovativ și de vasta experiență în construcția de case pe structură din lemn, noi, oamenii de la Dimmer, am creat un instrument care să te ajute să-ți planifici și organizezi întregul proces de construcție a casei.

Se numește Agenda Casei Mele: Călătoria Mea de la Idee la Cheie și te poți gândi la ea ca la un wedding planner, dar pentru casa ta, conceput să te ajute să-ți planifici viitoarea casă de la A la Z.

Primul produs de acest gen din România, House Planner este o agendă care îți oferă resursele necesare pentru a construi mai bine, mai ușor, mai economic și mai prietenos cu mediul înconjurător. Este un instrument care te va însoți pe întreaga ta călătorie: de la ideea de a avea propria casă până la momentul în care te vei muta în ea împreună cu cei dragi.

 

DE CE AM CREAT ACEASTĂ AGENDĂ

Ce ne-a inspirat să creăm acest planner? În calitate de producători de case pe structură din lemn, am acumulat peste 30 de ani de experiență în colaborarea cu oameni care și-au dorit să-și construiască o locuință de vis.

Pe parcursul acestor ani, am observat că mulți se confruntă cu dificultăți în procesul de planificare și construcție a casei. Unii au avut nevoie de ajutor pentru a-și pune în ordine gândurile, alții căutau informații sigure și de încredere sau își doreau să fie mereu la curent cu stadiul proiectului lor.

Indiferent de provocările întâmpinate, toți acești oameni ar fi beneficiat de un instrument complet și eficient care să-i ghideze pas cu pas. Astfel, am luat decizia de a crea House Planner, pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a-și planifica și gestiona proiectul de construire a casei într-un mod organizat și eficient.

 

CE ESTE DIMMER HOUSE PLANNER ȘI CUM TE AJUTĂ ÎN CONSTRUCȚIA CASEI TALE

House Planner nu este doar o simplă agendă, ci este un instrument interactiv, util și informativ. Vei găsi aici informații specifice și recomandări despre construcția pe structură de lemn, dar acest planner poate fi folosit indiferent de sistemul constructiv ales pentru casa ta.

Cu Agenda Casei Mele, vei avea posibilitatea de a-ți organiza și gestiona planurile de acțiune, bugetele și evoluția lucrărilor. Vei beneficia de sfaturi și tips&tricks de la specialiști în domeniu, care îți vor oferi sugestii și idei valoroase pentru a-ți face procesul de construcție mai eficient și mai plăcut.

Fie că este vorba despre alegerea materialelor potrivite, optimizarea bugetului sau găsirea celor mai bune resurse și furnizori, House Planner îți oferă sprijinul necesar în fiecare etapă a proiectului tău. În plus, vei beneficia de template-uri online editabile, care îți vor permite să centralizezi și să urmărești evoluția lucrărilor în timp real.

Fiecare pagină a agendei este gândită în detaliu, cu scopul de a-ți oferi o experiență plăcută și simplă în gestionarea proiectului tău. Indiferent că este vorba despre planificarea spațiilor, alegerea designului interior sau implementarea sistemelor tehnologice, vei găsi în agenda noastră informațiile și instrumentele necesare pentru a lua decizii înțelepte și bine fundamentate.

Pe lângă aspectul practic, House Planner te încurajează să te bucuri de întreaga călătorie a construirii casei tale. Este și un jurnal personal în care poți aduna gândurile, visurile și obiectivele tale legate de locuința ideală.

De la idee la cheie, Agenda Casei Mele devine un martor al efortului și pasiunii tale în realizarea visului tău.

 

CUM POȚI COMANDA AGENDA

Pentru a beneficia de aceste resurse și a-ți începe aventura construirii casei, poți accesa secțiunea specială dedicată House Planner din site-ul Dimmer.

Aici vei găsi mai multe informații despre caracteristicile și beneficiile acestui planner revoluționar. De asemenea, poți solicita mai multe detalii și suport prin intermediul numărului de telefon special creat special pentru House Planner: 0746 126 821.

Agenda Casei Mele aduce o viziune inovatoare și o abordare practică în planificarea casei tale de vis. Indiferent dacă ești un entuziast al construcțiilor sau un novice în domeniu, acest instrument inteligent îți va oferi ghidajul și suportul de care ai nevoie pentru a-ți transforma visul în realitate.

Cu ajutorul agendei, vei putea gestiona cu succes fiecare etapă a proiectului tău, construind o casă pe care o vei numi cu mândrie „acasă”!

Agenda poate fi comandată de AICI și poate fi ridicată direct de la Târgul Național Imobiliar (TNI) de la Palatul Parlamentului din București, în perioada 19-21 mai. Accesul la târg este gratuit prin aplicația TNI, disponibilă în Google Play și App Store.

 

Nu-i problemă nici dacă nu poți ajunge la târg, vei primi agenda direct la tine acasă începând cu 22 mai!